De bedste af de bedste skal bygge parkeringshus

Byggeriet af det nye parkeringshus på hjørnet af Horsensvej og Skovgade begynder efter planen til sommer - og står færdigt omtrent et år efter. Tegning: Region Syddanmark

De bedste af de bedste skal bygge parkeringshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: Nu er der sat navn på, hvem der skal bygge parkeringshuset ved Vejle Sygehus. Eller næsten.

Feltet er i al fald snævret ind til fire mulige kandidater. Det fortæller bygherrerådgiver Tom Slott, der sammen med kollegaer har brugt de seneste uger på at kigge blandt andet cv'er og referencer på tidligere projekter fra otte bejlere igennem og udvalgt de bedste.

- De var var alle egnede til at stå for opgaven, men af hensyn til antallet skulle feltet skæres ned. Nu har vi fundet de bedste af de bedste, siger Tom Slott fra Region Syddanmark.

5 E Byg fra Odense, svenske NCC, CG Jensen fra Glostrup og K.G. Hansen & Sønner har dermed fået besked om, at de inden fristen 11. april 2018 må afgive tilbud på opgaven til 45 millioner kroner.

Vi er interesseret i at få så mange parkeringspladser som muligt. Hovedvægten bliver derfor lagt der, når vi skal vælge den endelige entreprenør.
Tom Slott, bygherrerådgiver, Region Syddanmark

Op mod 350 ekstra pladser

Parkeringshus nummer to på sygehusgrunden kommer efter flere års problemer med at finde en plads til bilen for patienter, pårørende og personale, og politikerne gav grønt lys med budgettet for 2018.

Efter nøje vurdering af tre mulige placeringer kommer bygningen til at ligge på hjørnet af Horsensvej og Skovgade. Der bliver ifølge idéoplægget tale om et cirkulært parkeringshus, fordi det skulle være mere brugervenligt, idet det så kan bygges som en spiral og uden ramper.

Arealet udnyttes også mest effektivt i forhold til antallet af pladser, som der bliver 300-350 flere af. Der er blandt andet det parameter, virksomhederne ifølge bygherrerådgiveren dyster om.

- Vi er interesseret i at få så mange parkeringspladser som muligt. Hovedvægten bliver derfor lagt der, når vi skal vælge den endelige entreprenør, forklarer Tom Slott.

Første spadestik bliver ifølge planen taget til sommer, og et år efter er projektet færdigt.

De bedste af de bedste skal bygge parkeringshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce