En unik tur i arkivet: Mød en ung Gulddreng fra før han toppede hitlisterne


En unik tur i arkivet: Mød en ung Gulddreng fra før han toppede hitlisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Amts Folkeblad snakkede med Malte Ebert - også kendt som Gulddreng - op til hans debutsingles udgivelse i april 2013. Efter en vild tid som superstjerne har han nu valgt at hænge guldjakken på knagen på ubestemt tid.

Vejle: Der er sket meget for Malte Ebert, siden Vejle Amts Folkeblad mødte den dengang 18-årige gymnasieelev fra Andkær ved Vejle tilbage i april 2013.

Drømmen var, som du kan se i video-indslaget øverst i artiklen, at optræde på landets store spillesteder med egenproduceret musik, fortalte han til avisen. Man må sige, at den drøm er gået i opfyldelse.

Godt nok er jyden pakket godt og grundigt væk og istedet erstattet af den selvglade karakter ved navn Gulddreng, som iført pels, guldsmykker, diamanter og solbriller har sin naturlige gang på det københavnske luksushotel D'Angleterre. Det ene hit efter det andet finder direkte vej ind på toppen af musikhitlisterne, men den tid er tilsyneladende ovre nu - i hvert fald for en stund.

I den forgangne uge gæstede Malte Ebert radioprogrammet Moyo Live på DR's P3, hvor det modsat det seneste halvandet års tid førte til mere taletid til Malte Ebert end popsensationen Gulddreng. I programmet kunne man blandt meget andet høre om en udkørt sanger, der efter en lang sommerturné trænger til en pause fra den karakter, som har været både elsket og hadet af danskerne.

- Det har været den store udfordring at skulle køre en karakter parallelt med, at jeg kører mit eget liv. At skulle skrive en sang, hvor jeg udstråler, at jeg er helt ovenpå, selv om jeg måske er ked af det, fortalte Malte Ebert i programmet og tilføjede:

- Jeg tænker, der skal ske noget nyt.

Det har været den store udfordring at skulle køre en karakter parallelt med, at jeg kører mit eget liv. At skulle skrive en sang, hvor jeg udstråler, at jeg er helt ovenpå, selv om jeg måske er ked af det.
Malte Ebert

Fremtiden er ikke på plads

I radioprogrammet hører man Gulddreng synge et covernummer af Frank Ocean, men om fremtiden byder på flere engelske sange for enten Gulddreng eller Malte Ebert, kan vi kun gætte på, for et endegyldigt svar kom der ikke fra Malte Ebert.

- Tiden må vise, om der kommer noget engelsk musik. Følg med kære lytter. Der er ikke noget, der varer for evigt. Men tak fordi, I fulgte med. Jeg håber, I bliver ved med at følge med, sagde han.

En unik tur i arkivet: Mød en ung Gulddreng fra før han toppede hitlisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce