Fitnessgigant åbner endnu et center i Vejle

Fitness World flytter ind i det tidligere Aldi i Bredballe Centeret, hvor håndværkere er i gang med at vælte mure og forvandle den tidligere dagligvarebutik. Foto: Mette Mørk

Fitnessgigant åbner endnu et center i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitness World åbner 1. oktober et fitnesscenter i Bredballe Center, hvor Aldi lukkede for godt et år siden.

Bredballe: Fitnessbølgen ser ikke ud til at tage af i styrke, og nu åbner en af branchens største spillere endnu et træningscenter i Vejle.

Fitness World, der i forvejen driver et træningscenter på Dæmningen, slår 1. oktober dørene op til et nyt fitnesscenter. Det kommer til at ligge i Bredballe Center 24, hvor den tyske discountkæde Aldi for godt et år siden valgte at lukke butikken.

Siden har lejemålet for enden af centergaden stået tom, men i løbet af kort tid begynder de første træningsmaskiner at finde vej til den rødmurede bygning.

Centeret bliver langt fra så stort som på Dæmningen, for den tidligere dagligvareforretning, der blev opført i 2004, er 831 kvadratmeter stort. Men mange af tilbudene i de to centre vil være de samme.

Centeret har det nyeste indenfor kredsløb, fitness, frivægte og funktionel udstyr. Med de lange åbningstider, så er der altid en mulighed for at træne, når det passer dig.
Uddrag fra Fitnessworld.com

Bliver center nummer 163

Til oktober er det 10 år siden, at Fitness World åbnede i Vejle.

Det skete med kædens på det tidspunkt 15. center, da man overtog motionscenteret Equinox Fitness på Dæmningen, og i dag er kæden landets største.

Fitness World tæller i dag 162 centre, og i Vejles omengsbyer Horsens, Fredericia og Kolding har de alle to afdelinger, mens Vejle først dobler op nu med indtoget i Bredballe Center. Til sammenligning ligger der 15 Fitness World centre i Aarhus, mens Odense rummer ni centre.

Masser af gratis p-pladser

På kædens hjemmeside har det kommende center fået sin egen side, hvor Bredballe-afdelingen præsenteres med ordene:

'"Ved Bredballe Centeret i hjertet af Bredballe finder du dette nye lokale Fitness World center. Omgivet af lokale butikker og masser af gratis parkeringspladser lige ved døren. Centeret har det nyeste indenfor kredsløb, fitness, frivægte og funktionel udstyr. Med de lange åbningstider, så er der altid en mulighed for at træne, når det passer dig".

Fitnessgigant åbner endnu et center i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce