Folkedanserne i Vejle rører på sig

Folkedanserne under Søndermarkens Gymnastik Forening havde besøg af foreningens norske venskabsforening fra Bryne syd for Stavanger i Kristi himmelfartsferien. PR-foto

Folkedanserne i Vejle rører på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5000 skridt når en folkedanser på en øveaften. Nu vil man have flere til at nyde folkedans.

Vejle: Folkedanserne under Søndermarkens Gymnastik Forening er klar til at tage hul på en ny sæson efter veloverstået besøg i Kristi himmelfartsferien af foreningens norske venskabsforening fra Bryne syd for Stavanger.

Under besøget var der arrangeret udflugt til Kongernes Jelling og til Skyttehushaven. Ligeledes bestod besøget af to danseaftener.

Den nye sæson indledes tirsdag 3. september kl. 19.30 i drengenes gymnastiksal på Søndermarksskolen i Vejle. Instruktør er Leif Brink Jørgensen, og musikken ledes af Manny Skjærbæk.

Og hvad sker der sådan en danseaften: Mange glade mennesker mødes i fællesskab om dansen, cirka 5000 skridt på en danseaften - der er trintræning i blandt andet vals, polka og kredsdanse. Efter dansen drikker deltagerne den medbragte kaffe/te og synger nogle sange fra DGI Sangbogen.

I løbet af sæsonen arrangeres jule- og sæsonafslutning og legestue/danseaften i november sammen med folkedanserne fra Jelling og Jelling Spillemandslaug.

Foreningen deltager også i SGFs gymnastikopvisning, og så er der arrangeret et weekendophold i september på museumsgården Karensminde ved Grindsted og Hovborg Kro.

Foreningen tilbyder tre gratis prøveaftener for interesserede, hvor man har mulighed for at prøve, om folkedans er tiltrækkende.

Folkedanserne i Vejle rører på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce