Frøs Stafetten satte rekord - én virksomhed fyldte rigtig meget i feltet

Frøs Sparekasse Stafetten slog onsdag aften sin deltagerrekord med 2352. Vejle Kommune stillede med det største hold på 1400 mand. Foto: Mads Hansen

Frøs Stafetten satte rekord - én virksomhed fyldte rigtig meget i feltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften satte Frøs Stafetten rekord med over 2500 deltagere. Særligt ansatte fra Vejle Kommune fyldte godt op på det gamle stadion.

Vejle: Onsdag aften indtog et rekordstort antal deltagere Vejles gamle atletikstadion, da årets udgave af Frøs Stafetten for virksomheder løb af stablen.

I alt deltog over 2500 løbere fra forskellige virksomheder i stafetten, og det store antal glæder Ronny Kert, klubchef i Vejle IF.

- Vi er meget godt tilfredse med at sætte rekord i antallet af deltagere i en tid, hvor der er så mange løb at vælge imellem, og mange løb derfor oplever en nedgang i deltagerantallet, siger Ronny Kert.

Han peger på stafettens koncept som stor årsag til de mange deltagere.

- Vi har ramt et godt koncept, hvor alle i virksomheden kan være med. Man kan både løbe og gå, og så får man jo en madkurv. På den måde er det både konkurrence og hygge på samme tid, siger Ronny Kert.

Vi har ramt et godt koncept, hvor alle i virksomheden kan være med.
Ronny Kert, klubchef Vejle IF

1400 fra kommunen

Vejle Kommune stillede med 1400 deltagere og var dermed den virksomhed, der havde det suverænt største hold i årets stafet. Det var samtidig det største hold fra en enkelt virksomhed i stafettens historie.

- Det er et løb, som bliver prioriteret af kommunen, fordi det passer til deres ønske om at have fokus på sundheden. Så det er jo kun dejligt, at kommunens medarbejdere virkelig har taget den her stafet til sig, siger Ronny Kert.

Det danske sommervejr har været utilregneligt i år, men Ronny Kert har aldrig været nervøs for, at vejret skulle få indflydelse på antallet af deltagere.

- Man håber jo altid på godt vejr. Men det er min erfaring, at når man først er tilmeldt som virksomhed, så bliver folk ikke væk på grund af vejret. I stedet tager man det som en fornøjelig aften og oplevelse sammen med kollegerne, siger han.

Frøs Stafetten satte rekord - én virksomhed fyldte rigtig meget i feltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce