Garderforeningens kasserer stoppede efter 35 år: Soldat hyldet for lang og tro tjeneste

Ove Bech-Jørgensen stoppede som kasserer ved generalforsamlingen i garderforeningen i Vejle torsdag aften. Foto: Leif Baun

Garderforeningens kasserer stoppede efter 35 år: Soldat hyldet for lang og tro tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang siden 1983 skiftede garderforeningen i Vejle kasserer torsdag aften.

Vejle: Der skete noget sjældent i garderforeningen i Vejle torsdag aften. Kassereren gik af. Det er ikke sket de sidste 35 år. Så længe har Ove Bech-Jørgensen fra Niels Ebbesensvej i Vejle siddet på posten. Han har været aktiv i garderforeningen siden 1972, de første 10 år i Fåborg.

- Jeg var lige flyttet hertil fra Fyn i 1982. Så var der en kollega i BG Bank, der hørte, at jeg var garder og spurgte, om jeg ville være med i garderforeningen. Det var en god start på at lære mennesker et nyt sted. Og så er jeg blevet hængende, mens det ene år er gået efter det andet. Jeg synes, det var tid at trække mig i god ro og orden. Heldigvis var der en suppleant, der godt ville tage over. Men jeg vil fortsat bakke foreningen op, siger Ove Bech-Jørgensen.

Du blev for nogle år siden udnævnt til æresmedlem af foreningen. Det er en sjælden og ærefuld titel, som kun tildeles de, der har leveret et langt og ekstraordinært engagement i foreningen.
Jens Palmelund

Stående klapsalve

Han blev hædret, som det sig hør og bør med blomster, gave, tale og en stående klapsalve ved generalforsamlingen på hotel Hedegården. Formanden for foreningen, Jens Palmelund, udtrykte i sin tale forståelse for, at 79-årige Ove Bech-Jørgensen efter en sygdomsperiode har valgt at stoppe. Formanden sagde blandt andet:

- At være kasserer i en forening som vores i 35 år siger ikke så lidt om dig. Du har med dit kendskab til regnskab og bankvæsen styret finanserne med hård og kyndig hånd. Når præsidiet har fået sit til Garderbladet og andre af de mange gode og nødvendige gøremål, ja så er der ikke meget tilbage, men du har været god til at passe på resten, således at foreningen i dag er overordentlig velfunderet og i stand til at give tilskud til mange af de arrangementer, vi har. Nogle er endda helt gratis.

Æresmedlem

- Du blev for nogle år siden udnævnt til æresmedlem af foreningen. Det er en sjælden og ærefuld titel, som kun tildeles de, der har leveret et langt og ekstraordinært engagement i foreningen, tilføjede Jens Palmelund.

Garderforeningens kasserer stoppede efter 35 år: Soldat hyldet for lang og tro tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce