Gravesen debuterer som kommentator

Thomas Gravesen skal være ekpertkommentator på tv. Foto: Sonny Munk Carlsen, Scanpix

Gravesen debuterer som kommentator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dækker Premier League for 6'eren

Fodbold: Der bliver vejlensisk snit over dækningen af Premier League på 6'eren.

Kanalen har nemlig netop præsenteret den gamle VB´er, Thomas Gravesen, som den nye eksperskommentator. Han får sin debut, når Premier League starter denne weekend.

Hovedpersonen selv glæder sig til igen at stifte bekendtskab med fodbolden og at prøve kræfter med rollen som ekspert:

- Fodbold fylder rigtig meget i mit liv og har altid gjort det. Som jeg også sagde før VM, har euforien ramt mig igen, og jeg er klar til at blive en del af fodboldverden på højt niveau - denne gang på sidelinjen som ekspert. Det projekt, som Eurosport præsenterede mig for, synes jeg, er et fantastisk projekt, og det er et hold, jeg rigtig gerne vil være en del af, fortæller Thomas Gravesen i en pressemeddelelse fra 6´eren og fortsætter:

- Jeg føler, at jeg har meget at bidrage med i forhold til, hvordan fodbold bliver spillet i England, hvordan klubberne bliver ledet, og hvordan spilleren agerer i forhold til at spille i verdens bedste liga. For kulturen, historierne og anekdoterne omkring fodbold i England er bare noget særligt - også i forhold til Tyskland, Italien, Frankrig og andre steder. Og jeg vil gerne bidrage med at tale om fodbold på en måde, som er fagligt professionel, men som er i øjenhøjde med seerne og tilhængerne, for det er meget sjovere, hvis de får lyst til at deltage i samtalen.

Thomas Gravesen har udover ungdomsårene i VB og en aktiv landsholdskarriere spillet for blandt andre Hamburger SV, Real Madrid og Everton.

Sportsdirektør hos Discovery Networks, Anders Bay, glæder sig over at tilføje så markant en profil som Gravesen til holdet:

- Thomas Gravesen er en af sin generations bedste og mest populære spillere. Han er ærgerrig og en teamplayer. På den måde passer han perfekt ind hos os. Med de adresser, han har optrådt på i sin aktive karriere, er seerne sikret en høj grad af faglighed. Jeg er sikker på, at Thomas Gravesen bliver et stort aktiv for os i den kommende sæson.

Gravesens debuterer i kampen mellem Newcastle og Tottenham efterfulgt af danskeropgøret mellem Huddersfield og Chelsea lørdag d. 11. august klokken 11.00 på 6'eren.

Gravesen debuterer som kommentator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce