Her kan du få take-away sushi mens du handler

Tina Brandt, chef for freshfood i Bilka Vejle, og varehuschef Tonny Drachmann Nielsen er klar til at give kunderne en sushi-oplevelse. Foto: Flemming Larsen

Her kan du få take-away sushi mens du handler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilka Vejle åbner en sushibar med smagsprøver og takeaway i forretningens grøntafdeling. Tre sushikokke vil tilberede sushi syv dage om ugen.

Vejle: Interessen for sushi er så stor, at Bilka Vejle nu åbner en sushibar i varehusets frugt- og grøntafdeling. Det sker i samarbejde med Sushi Daily, der har specialiseret sig i at åbne sushibarer i blandt andet varehuse.

Og ifølge Tonny Drachmann Nielsen, varehuschef i Bilka Vejle, er forventningerne til sushibaren store. Første åbningsdag er 23. maj.

- Vi kommer til at servere godt 120 forskellige slags sushi. Vi åbner sushibaren for at give kunderne en ekstra købsoplevelse. Og vi vil holde forskellige events; det skal nok skabe liv i vores freshfood-område, siger Tonny Drachmann Nielsen.

Bilka Vejle har etableret den nye sushibar i samarbejde med  Sushi Daily, der har specialiseret sig i at åbne sushibarer i blandt andet varehuse.  PR foto
Bilka Vejle har etableret den nye sushibar i samarbejde med Sushi Daily, der har specialiseret sig i at åbne sushibarer i blandt andet varehuse. PR foto

Købsoplevelser

anTina Brandt er chef for freshfood i Bilka Vejle, og har mærket den stigende interesse for især sushi.

- Vi sælger rigtig meget sushi, og det vil vi fortsætte med. Sushibaren bliver, udover købsoplevelsen, et supplement.

- Sushien i sushibaren bliver en smule dyrere end den sushi, vi sælger på køl. Til gengæld bliver udvalget et helt andet, siger Tina Brandt.

Her kan du få take-away sushi mens du handler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce