Hvem fortjener at komme på musikteatrets scene?

Ungelederprisen fra Vejle Idrætsråd gik sidste år til en overrasket Mathias Kr. Pedersen fra Vejle Svømmeklub, der var en populær vinder. Han havde mange supportere med fra klubben, hvor han befinder sig godt og nyder det gode klubliv som træner. Arkivfoto: Mette Mørk

Hvem fortjener at komme på musikteatrets scene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til april skal de lokale sportsmestre og ledere hyldes ved årets Sportsgalla. Men allerede nu efterlyser arrangørerne kandidater til en række priser.

Vejle: Hvem skal på scenen i Vejle Musikteater?

Det kan vejlenserne være med til at afgøre, når Vejle Kommune inviterer til den årlige sportsgalla torsdag 25. april.

Her hædrer kommunen, Vejle Idrætsråd, folkeoplysningsudvalget, Vejle Amts Folkeblad og Spar Nord en lang række ledere og idrætsfolk, der har gjort sig bemærket i det forgangne år.

To af Vejle Kommunes priser kan borgerne indstille kandidater til. Prisen for "Årets Sportsnavn" gives til individualister, hold eller andre personer, der i 2018 har udmærket sig på særlig vis på den danske eller internationale sportsscene.

Mens "Vejle Kommunes Idrætspris" er en bredere pris, der overrækkes til alle de lokale idrætsudøvere, der har vundet guld i et nordisk eller nationalt mesterskab eller har vundet en medalje i et internationalt mesterskab, hvilket 97 vejlensiske sportsfolk præsterede i 2017 og derfor kom på scenen ved den seneste Sportsgalla.

Vi ved, at der i kommunens idrætsforeninger går rigtig mange idrætsledere rundt, der er berettiget til at blive indstillet til vores priser.
Karsten Kjær, Vejle Idrætsråd

Ledere skal indstilles

Kandidater til de to priser kan indstilles på vejle.dk/sportsgalla inden 20. februar, og det er også adressen, hvis man vil indstille navne til Folkeoplysningsudvalgets to priser.

Foreningslederprisen uddeles til en foreningsleder, der har ydet en særlig lederindsats for at udvikle foreningen, mens Ungelederprisen uddeles til en ung foreningsleder, der har ydet en særlig indsats for at uddanne sig eller igangsætte aktiviteter og inddrage de unge i foreningen.

Hvem gør en forskel?

Vejle Idrætsråd søger også indstillinger til to priser, og her er deadline for indstillingerne allerede på lørdag, 26. januar.

Den ene pris er "Du Gør en Forskel"-prisen, som tildeles en frivillig idrætsleder, der har medvirket til at skabe rum og rammer, der har været med til at aktivere nye målgrupper eller har været med til at udvikle foreningen.

Den anden pris er Ungeleder-prisen, som tildeles en ung idrætsleder på højest 20 år i 2018. En leder, der har gjort en speciel indsats for at uddanne sig eller har sat gang i specielle aktiviteter og har formået at aktivere andre unge.

- Vi ved, at der i kommunens idrætsforeninger går rigtig mange idrætsledere rundt, der er berettiget til at blive indstillet til vores priser. Derfor vil vi opfordre til at gøre noget ved det og sørge for, at jeres dygtige ledere indstilles, siger Karsten Kjær fra idrætsrådet.

vejleidraetsraad.dk kan man indstille kandidaterne.

Årets stjerne

Vejle Amts Folkeblad og Spar Nord Vejle leder også efter kandidater til prisen "Årets Stjerne", der både kan findes i den lokale breddeidræt og i eliteklubberne.

"Årets Stjerne" kan have leveret den helt usædvanlige sportspræstation eller det kan være en træner eller leder i en klub, som gør en enestående indsats og kandidater kan indstilles på mail senest 5. februar på adressen greg@vafo.dk - skriv "Årets Stjerne" i emnefeltet.

De gratis billetter til sportsgallaen, der igen i år byder på musik og underholdning mellem prisoverrækkelserne, er først tilgængelige på Vejle Musikteaters hjemmeside fra 1. marts.

Hvem fortjener at komme på musikteatrets scene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce