Iskold start for Det lille ishus

Det var ikke vejr til korte ærmer, da issæsonen lørdag blev skudt gang i Det lille ishus på Ibæk Strandvej. Forpagter Line Jessen var dog stadig i godt humør og så på dagen med et postivt sind. - Det er ikke rigtigt isvejr, men det skal nok gå, siger hun. Arkivfoto: Claus Skovholm

Iskold start for Det lille ishus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Det lille ishus" på Ibæk Strandvej åbnede lørdag op for årets issæson. I den anledning bød ishuset på gratis softice til alle børn under 12 år.

Vejle: Temperaturen uden for ishuset kunne næsten matche temperaturen i fryseren indenfor.

Så selvom solen skinnede fra en klar himmel, var det en iskold start, forpagter Line Jessen fik på årets issæson.

Sammen med sin mor, Heidi Schmidt, og is-pige Josephine Holde stod hun klar til at tage i mod store og små i "Det lille ishus" på Ibæk Strandvej på årets første åbningsdag.

- Folk er blevet rigtig gode til at komme herned, og kommunen er i gang med at skulle anlægge en legeplads lige bagved her, så det gør det også lidt sjovere for de yngste, fortæller Line Jessen.

I anledningen af, at is-sæsonen blev skudt i gang, kunne alle børn under 12 år komme og få en gratis softice. Selvom tilbuddet lød lokkende, var der få, der trodsede aprilkulden. De få, der alligevel kom forbi efter en gratis is, skyndte sig ind i deres biler igen.

- Vejret er ikke helt optimalt til at sælge is. Forventningerne er stille og rolige, men inden for det første kvarter har vi nok lavet 10 af de gratis børneis, siger Line Jessen.

Påskeharen kommer

De gratis softice til de mindste var at finde hele dagen mellem klokken 12 og 18, og skulle man have lyst til mere sjov, kunne Line Schmidt bekræfte, at der søndag kommer en helt særlig gæst forbi.

- Påskeharen kommer her søndag, og så er der påskeægsjagt fra klokken 13 med påskeæg til de heldige, fortæller hun.

Påskeharen har gået og gemt påskeæg til æggejagten, som er for alle børn under 12 år, med start klokken 13, og indtil der ikke længere er flere påskeæg.

Iskold start for Det lille ishus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce