Kaffebar lukker en måned og sælger sine møbler

Baresso har sidste åbningsdag lørdag, men holder ekstraåbent søndag klokken 17 og timer frem, hvor kaffebaren, der bygges om til Espresso House, sælger ud af sine møbler. Foto: Espresso House.

Kaffebar lukker en måned og sælger sine møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baresso Coffee har sidste åbningsdag lørdag, og dagen efter sælges inventaret til fordel for Røde Kors. Kaffebaren genopstår som Espresso House om knap en måned.

Vejle: Lørdag 27. april er sidste chance for at drikke en god kop kaffe på hjørnet af Søndergade og Rådhustorvet i Vejle.

Baresso Coffee lukker, og en lille måned frem vil der ikke være åbent i kaffebaren, for her skal håndværkere i gang med en større forvandling.

Målet er, at kaffebaren åbner igen som Espresso House, og det er Vejle-baren langt fra ene om. Espresso House, der efter konverteringerne af Baresso-barerne tæller omkring 50 kaffebarer rundt i landet, har gang i en større aktion, hvor samtlige Baresso'er forvandles til Espresso House.

- Vejle er den 30. af vores kaffebarer, som vi går i gang med at ombygge, og så mangler vi kun fire derefter. Nogle af stederne har vi holdt lukket en enkelt uge. I andre er det fire uger, og i Vejle er der tale om en totalrenovering, fortæller Sinne Fiil Fredslund, der er marketingansvarlig i Espresso House Danmark.

Nogle gange ændrer vi hele indretningen, og Vejle er et af de steder, som får den store tur. Alt skal skiftes fra gulv til loft, så gæsterne vil opleve en helt ny kaffebar.
Sinne Fiil Fredslund, head of marketing Espresso House Danmark

Alt fra gulv til loft skiftes

Espresso House slår dørene op i hjørnelejemålet fredag 24. maj, og det bliver i et forvandlet lokale, forudser Sinne Fiil Fredslund.

- Nogle gange ændrer vi hele indretningen, og Vejle er et af de steder, som får den store tur. Alt skal skiftes fra gulv til loft, så gæsterne vil opleve en helt ny kaffebar, som er indrettet efter vores nyeste standarder. Men det er kun indretningen, der ændres på, for de ansatte bag baren er de samme, og vi har lagt sortimentet sammen, så kunderne vil stadig kunne købe de samme produkter, fortæller hun.

I Espresso House arbejder man på at få kunderne til at blive lidt længere, end de typisk gjorde i Baresso.

- Det gør vi ved at ændre i indretningen, så vi skaber flere hyggelige rum, hvor man både kan sidde solo og i grupper. Det skal være som sidde i en dagligstue hos en god ven. Kunderne opfatter det lidt mere som en café end tidligere, siger Sinne Fiil Fredslund.

Sætter møbler til salg søndag

Søndag klokken 17 slår Baresso dørene op et sidste par timer, men her handler det ikke om fylde kaffe i kopperne.

Kaffebaren sælger ud af al inventar og sætter i alt 80 stole, borde, billedrammer og lamper til salg efter først til mølle-princippet i et par timer. Alle pengene fra salget går ubeskåret til Røde Kors, som får udleveret det inventar, som ikke bliver solgt søndag, og det vil efterfølgende blive solgt i Røde Kors' butik.

- Vi har indtil videre kun prøvet det i Kolding, hvor det tidligere på måneden blev en stor succes. Vi solgte for 25.000 kroner, og der var ikke meget tilbage. Det handler om at skaffe penge til velgørenhed, men det handler også om, at møblerne kan skabe glæde andre steder og ikke bare kasseres, fortæller kædens marketingansvarlige.

Kaffebar lukker en måned og sælger sine møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce