Kan noget med grønt: Lidl i Vinding indstillet til pris

Butikschef Miralem Salkicevic og frugt- og grøntansvarlig, Rico Stypinski Rasmussen, fra Lidl i Vindinggård Centret kan prale af , at deres butik er nomineret til årets Frugt- og grøntpris hos Fødevarer & Landbrug. Foto: Lidl

Kan noget med grønt: Lidl i Vinding indstillet til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidl i Vinding er som den eneste lokale dagligvarebutik nomineret til en af Landbrug & Fødevarers priser, der uddeles til oktober.

Vinding: Lidl i Vinding kan noget med frugt og grønt.

Discountbutikken i Vindinggård Centret er som den eneste dagligevarebutik i avisens dækningsområde indstillet til en pris af erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer.

Hvert år uddeler landbrugets og fødevareindustriens organisation fem priser til landets fremmeste storkøkkener, kantiner og butikker inden for produkterne: kød, frugt, grønt og mejeri. I år sker prisoverrækkelsen ved den årlige "Fødevaredagen", der finder sted 9. oktober på Hindsgavl Slot ved Middelfart, og her er Lidl i Vinding med i opløbet til "Frugt- og grøntprisen" blandt landets discountbutikker.

Den lokale dagligvarebutik er blandt en række indstillede kandidater i konkurrence med to andre butikker, som en jury har indstillet til prisen. Det er Fakta i Hobro og Rema 1000 i Odense-bydelen Marienlund.

Skabt markedsstemning

Om indstillingen af Lidl i Vinding siger chefkonsulent for Landbrug & Fødevarer, Lærke Kirstine Lund:

- Hvem drømmer ikke om ægte markedsstemning i en frugt- og grøntafdeling? Det drømmer Frugt- og grøntprisens jury også om, og det var præcis, hvad de fandt i Lidls butik i Vejle, hvor personalet hver dag folder sæsonens frugt og grønt ud til glæde for de kunder, der lægger vejen forbi.

I butikken i Vinding er butikschef Miralem Salkicevic og hans personale spændt på afgørelsen til efteråret.

- Her i butikken gør vi det så nemt som muligt for kunderne at foretage deres indkøb. Prisen, friskheden og kvaliteten er vores stærkeste træk , og frugt og grønt er selvfølgelig det første, kunderne møder, når de kommer ind i butikken. Vi har gjort en kæmpe indsats, og at blive nomineret til Frugt og grøntprisen er rigtigt stort for alle os i butikken, siger han i en pressemeddelelse.

Kan noget med grønt: Lidl i Vinding indstillet til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce