Kommunaldirektør skal på jagt efter toilet og kaffevand

Byhaverne har tidligere haft assistance af brandvæsenet for at få vandet planterne - men det er nu mere vand til kaffe, der er brug for i det daglige. Arkivfoto: Mads Hansen

Kommunaldirektør skal på jagt efter toilet og kaffevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomiudvalget vil have løst presserende problemer for Vejles byhaver nu - men gemmer større investeringer til de kommende budgetforhandlinger.

Vejle: Brugerne af Vejles byhaver skal kunne komme på toilet og hente vand til kaffen.

Det slår politikerne i kommunens økonomiudvalg fast. På det seneste møde blev kommunaldirektør Niels Ågesen pålagt at finde en midlertidig løsning hurtigst muligt.

Umiddelbart kan det lyde voldsomt, at kommunens øverste udvalg og den øverste embedsmand skal beskæftige sig med toiletfaciliteter for et byhaveprojekt. Men Spinderihallerne, der er nabo til byhaverne, er en del af kommunaldirektørens sagsområde og derfor har han lovet at finde en løsning.

Tilfreds socialdemokrat

Som avisen tidligere har fortalt, var det den socialdemokratiske byrådsgruppe, der i midten af februar gjorde opmærksom på de 150 byhavers problemer. Foreningen Dyrk Vejles 70 medlemmer er henvist til at benytte Spinderihallernes toiletter - men det er et problem udenfor åbningstiden.

- Jeg er glad for, at vi nu hurtigt får en løsning, siger økonomiudvalgsmedlem Birgitte Vind (S).

Hendes og partiets forslag gik ikke kun på toiletter og vand. På længere sigt har partiet foreslået, at man finder en erstatning for den nedslidte pavillon, der i dag tjener som klubhus for havedyrkerne. Samtidigt slår partiet til lyd for, at der findes penge til en deltidsstilling for en koordinator på projektet.

Forslagene kommer nu til at indgå i budgetdrøftelserne i efteråret. Og den diskussion glæder Birgitte Vind sig til:

- Jeg synes, forvaltningen har lavet en meget grundig sagsfremstilling, der belyser vigtigheden af projektet og de muligheder, der er.

Kommunaldirektør skal på jagt efter toilet og kaffevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce