Kultur i Vejle: Kulturtanken er et nyt netværk

Lars "Charlie" Mortensen fra Jelling Musikfestival sidder i panelet, som skal diskutere, hvordan Vejle Kommunes nye kultur- og fritidspolitik omsættes til handling. Arkivfoto

Kultur i Vejle: Kulturtanken er et nyt netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle: Når vinderen af Vejle Kommunes kulturpris afsløres i Spinderihallerne tirsdag 6. marts lancerer kommunen også et nyt netværk for kulturaktører.

Kulturtanken er navnet på netværket, som præsenterer aktører i kulturlivet for nye aktuelle kulturprojekter, der efterfølgende er til debat og sparring.

Der er også lagt op til debat om, hvordan Vejle Kommunes nye kultur- og fritidspolitik skal omsættes til handlinger. Det skal et panel bestående af Lars "Charlie" Mortensen, Jelling Musikfestival, Youssef Agerbo Halabi, formand for Ungdommens Teater Vejle og medlem af Slots- og Kulturstyrelsens tænketank for unge, kulturudvalgsformand Dan Arnløv, og medlem af kulturudvalget, Birgtte Vind give svar på. Moderator er kulturdirektør John Hansen.

Ny øl-festival i Bygningen

Dagen i kulturens tegn i Spinderihallerne omfatter også en workshop i det nye netværk Kulturtanken.

De nye kulturprojekter er i fokus, og et af projekterne handler om en ny øl-festival i Bygningen tilrettelagt af en lokal brygger.

Et andet projekt hedder "Creative Fridays", som er et fællesskab af pyntevilde kvinder. De stod f.eks. bag udsmykningen i Mary's under Upcomers Designmarked i december 2017. Butikscentret var udsmykket med 6.000 håndklippede snefnug.

Ved kultur-workshops kan deltagerne også høre om Trekantområdets Festuge med temaet "Se mig". Festugen kan realisere en god idé til et kulturprojekt.

Desuden kan deltagerne få viden om, hvordan et kulturprojekt kan finansieres gennem kommunens kulturpulje.

Kultur i Vejle: Kulturtanken er et nyt netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce