Længe savnet butik i Grejs: Nu har byen igen en dagligvarebutik

Kaffen sættes på plads på hylden i butikken. Abbas Hosseini glæder sig til at byde folk i Grejs velkommen i butikken. Foto: Mette Mørk

Længe savnet butik i Grejs: Nu har byen igen en dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grejs Købmand åbner i dag, og bag butikken står den 25-årige iværksætter Abbas Hosseini, der også drivet pizzeria i Børkop.

Grejs: Fem år efter lukningen af Dagli'Brugsen i Grejs får byen ny igen en dagligvarebutik. Det sker, når Abbas Hosseini fra Vejle åbner Grejs Købmand i lokalerne, hvor der før var vinhandel.

25-årige Abbas Hosseini er iværksætter og har i forvejen et pizzeria i Børkop, som han har haft i tre år og fortsat driver.

- Jeg læste i avisen, at Grejs savnede en dagligvarebutik, derfor gik jeg i gang, fortæller Abbas Hosseini.

Udlejer har sørget for, at butikken er blevet malet, og Abbas Hosseini har haft travlt med at indrette sammen med sin gode ven, John Mohammed, som han har ansat til at hjælpe i butikken i Grejs.

Grejs Købmand har et traditionelt udvalg af dagligvarer, er leveringsdygtig i friskt brød, og får pakke-udlevering, Lotto og med tiden forhåbentlig også udlevering af medicin.

- Jeg håber, folk i Grejs vil støtte initiativet, siger Abbas Hosseini, der glæder sig til at byde folk indenfor i butikken.

Efter klokken 16 er han i Børkop og passer sit pizzaria.

- Som selvstændig skal man arbejde hårdt, og det er jeg vant til, siger han.

Det betyder rigtig meget for Grejs, at vi nu får en købmand, som så mange har efterlyst, siden Brugsens lukning. Jeg håber, folk vil støtte butikken, for det er et flot initiativ, Abbas har taget.
Thorkild Bech, formand for Grejs Borgergård, medlem af Lokalrådet
Abbas Hosseini (til venstre) er en rigtig iværksætter. Foruden den nye købmandsbutik driver han også et pizzeria i Børkop og har gjort det i tre år. Han har ansat sin ven John Mohammed til at hjælpe i butikken. De kom til Danmark fra Afghanisatn for otte år siden, har boet sammen i asylcentret i Vejen og er nu bedste venner.  Foto: Mette Mørk
Abbas Hosseini (til venstre) er en rigtig iværksætter. Foruden den nye købmandsbutik driver han også et pizzeria i Børkop og har gjort det i tre år. Han har ansat sin ven John Mohammed til at hjælpe i butikken. De kom til Danmark fra Afghanisatn for otte år siden, har boet sammen i asylcentret i Vejen og er nu bedste venner. Foto: Mette Mørk

Håber Grejs-borgerne vil støtte

Abbas Hosseini er taknemmelig for den store hjælp, som han har fået af Thorkild Bech, medlem af Lokalrådet i Grejs og formand for Grejs Borgergård.

- Det betyder rigtig meget for Grejs, at vi nu får en købmand, som så mange har efterlyst siden Brugsen lukkede. Jeg håber, folk vil støtte butikken, for det er et flot initiativ, Abbas har taget. Hans priser ligger helt på niveau med andre butikker, siger Thorkild Bech.

Abbas Hosseini og John Mohammed er begge fra Afghanistan. De kom til Danmark for otte år siden og har i tre år boet sammen i asylcentret i Vejen.

- Vi kendte ikke hinanden, men er blevet gode venner. Jeg har butikserfaring fra forskellige butikker, og nu er jeg ansat til at hjælpe Abbas i butikken, fortæller John Mohammed.

Grejs Købmand har reception i dag fra klokken 10 til 15, og åbningstiderne er på hverdage fra klokken 7.30 til 20.30. På søn- og helligdage er butikken åben fra klokken 7.30 til 16.

Abbas Hosseini håber, at folk i Grejs vil støtte købmandsbutikken. - Vi får også pakke-udlevering , og jeg arbejder på at få udlevering af medicin, fortæller han.  Foto: Mette Mørk
Abbas Hosseini håber, at folk i Grejs vil støtte købmandsbutikken. - Vi får også pakke-udlevering , og jeg arbejder på at få udlevering af medicin, fortæller han. Foto: Mette Mørk
Abbas Hosseini har åbningsreception lørdag 5. maj fra klokken 10 til 15.  Foto: Mette Mørk
Abbas Hosseini har åbningsreception lørdag 5. maj fra klokken 10 til 15. Foto: Mette Mørk

Længe savnet butik i Grejs: Nu har byen igen en dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce