Lokal kvintet tager kampen op mod hudkræft

Holdet bag "Vejle Mod Hudcancer" er Christina Omann Clemmensen (fra venstre), Michael Fernell, Dorthe Maglehøj, Birgitte Busk Mikkelsen og Niels Flemming Hansen. Foto: Jesper Werge

Lokal kvintet tager kampen op mod hudkræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele overskuddet fra gallaaftenen og auktionen går til indkøb af særlige kameraer til byens praktiserende læger

Vejle: Flere og flere får hudkræft. Også her i Vejle.

Det ved Christina Omann Clemmensen, der som ejer af klinikken C Beauty and Care tager imod en del folk med tegn på sygdommen.

Man burde virkelig sætte fokus på problemet, tænkte hun for et års tid siden og fik hurtigt fire andre erhvervsdrivende med på idéen.

Sammen har de torsdag 30. marts klokken 18 arrangeret en gallaaften og auktion i Restaurant Slotsstalden, hvor hele overskuddet går til kampen mod hudkræft.

- Jeg ser nogen med problemer, hvor jeg så sender dem til læge. Det er meget bekymrende, at det går i den retning, og vi er enige om at gøre noget ved det, siger Christina Omann Clemmensen.

Holdet bag det, de kalder for "Vejle Mod Hudcancer", tæller også Niels Flemming Hansen fra Holst Sko, Michael Fernel fra Fernel & Co, Birgitte Busk Mikkelsen fra BBusk samt Dorthe Maglehøj.  

Det er meget bekymrende, at det går i den retning, og vi er enige om at gøre noget ved det.
Christina Omann Clemmensen, klinikejer og initiativtager

Særlige kameraer til lægerne

Det koster 1500 kroner at deltage, og håbet er, at når gallaaftenen og auktionen slutter, så har vejlenserne tilsammen skrabet i omegnen af 250.000 kroner sammen.

Alle pengene går ubeskåret til et projekt under Odense Universitetshospital, som i grove træk handler om at købe særlige kameraer ind til de praktiserende læger - i dette tilfælde de vejlensiske.    

I dag sender de patienterne videre til hudlæger med venteliste, men med indkøbet kan de hurtigt selv give svar på, om der er tale om noget farligt eller ej.

For kvintetten bag er håbet, at tiltaget også mere generelt gør folk opmærksomme på solen og dens konsekvenser.

- Folk tænker ikke over, hvor farlige strålerne er, og de smører alt for lidt solcreme på og tror på, at den holder hele dagen. Det gør den ikke, siger klinikejer Christina Omann Clemmensen 

Man kan læse mere på www.vikaempersammen.dk.  

Lokal kvintet tager kampen op mod hudkræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce