Medalje til kokkeelev fra Munkebjerg Hotel

- Medaljen er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag, fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen. Foto: PR Foto

Medalje til kokkeelev fra Munkebjerg Hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokkeelev fra Treetop Restauranten slutter sin kokke-eksamen af med både sølvmedalje og 12-tal.

Vejle: - Jeg er sindssygt glad og stolt.

Sådan siger en begejstret Nicklas Garcia Christensen, efter at han netop har afrundet sin kokke-eksamen med et 12-tal og derudover har gjort det så overbevisende igennem hele sin uddannelse på erhvervsskolen Kolt College i Odense, at han er blevet hædret med en sølvmedalje.

- Sølvmedaljen viser, at hvis man arbejder hårdt og har hjertet med, så er rigtig meget muligt. Jeg ser medaljen som et stort skulderklap til min faglige formåen, men den er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag, fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen.

Vilje og kampgejst

Køkkenchefen på Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotels gourmetrestaurant, har kun lovord til overs for sin tidligere kokke-elev.

- Det er så sejt og flot, det Nicklas har gjort. Det har været en fornøjelse at følge hans faglige udvikling - han har virkelig knoklet, og det har båret frugt. Han har i den grad den vilje, kampgejst og dedikation, der skal til for at blive en rigtigt dygtig kok, siger Nicolaj Christiansen.

Tidligere har også to andre kokke-elever på Treetop Restauranten fået medaljer efter den afsluttende kokke-eksamen, og ifølge køkkenchefen er det ikke en tilfældighed.

- Hvis eleverne har viljen til at blive dygtige, så har vi det niveau, der skal til for at hjælpe dem med at folde deres potentiale fuldt ud, siger Nicolaj Christiansen.

Se verden med kokke-knivene

Nicklas Garcia Christensen havde sidste vagt på Munkebjerg Hotel onsdag i denne uge, hvorefter turen går til Grønland, hvor han skal arbejde som kok på en restaurant i tre måneder. Efter Grønland tager han til Stockholm, hvor han ligeledes i tre måneder skal arbejde på Frantzén, en tre-stjernet Michelin-restaurant i Gamla Stan.

- Efter Stockholm vil jeg ud at se verden med kokke-knivene. Jeg vil opleve så mange forskellige madkulturer som muligt og så arbejde som kok der, hvor jeg kommer frem, siger kokken.

Medalje til kokkeelev fra Munkebjerg Hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce