Ministers partifælle om Buldalen: Håber fornuften sejrer

Anja Daugaard blev nyvalgt til byrådet som repræsentant fra Liberal Alliance ved valget i november. Fra 2010 til 2014 repræsenterede hun Venstre i byrådet. Pressefoto

Ministers partifælle om Buldalen: Håber fornuften sejrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem Anja Daugaard (LA) håber, at hun kan få kontakt til transportministeren og lokke ham til Vejle.

Vejle: Transportminister Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance, har ikke reageret på Vejle Kommunes invitation om at komme til Skibet for med egne øjne at se, hvor tåbeligt det vil være at lukke Buldalen.

Ministeren forholdt sig slet ikke til invitationen, da han i starten af marts svarede på et brev fra borgmester Jens Ejner Christensen (V) og kommunaldirektør Niels Ågesen.

Men han bør komme. Det mener ministerens partifælle i Vejles byråd, Anja Daugaard:

- Jeg har allerede skrevet til ministeren, men endnu ikke fået svar. Hvis der ikke sker noget, vil jeg forsøge af andre kanaler, siger byrådsmedlemmet.

Hjælp fra kolleger

De seneste dage har Anja Daugaard sammen med hundredevis af andre kommunalpolitikere været til KL topmøde i Aalborg. Her har hun talt med flere partifæller og på den måde forsøgt en alternativ vej til at få kontakt med ministeren:

- Jeg er jo forholdsvis ny i Liberal Alliance. Derfor har jeg ikke det store netværk at trække på. Men jeg giver ikke op, siger Anja Daugaard.

Det tidligere byrådsmedlem for Venstre var i forrige byrådsperiode medlem af teknisk udvalg. Derfor kender hun problemstillingen omkring Buldalen. Og hun er helt enig i kommunens modstand mod at lukke vejen for i stedet at bruge 20 millioner kroner på en alternativ tilslutning:

- Det er ikke fornuftig omgang med skattekroner - og det håber jeg også, at ministeren kan overbevises om, siger Anja Daugaard.

Ifølge formanden for teknisk udvalg, Christoffer Melson (V), har kommunen ikke opgivet håbet om et ministermøde. Ellers står et møde med Folketingets Transportudvalg som næste mulighed.

Ministers partifælle om Buldalen: Håber fornuften sejrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce