Musiklærerne indstillet til pris: Giver glæden ved musik videre til elever

Abigail Baunbæk Wallington er en af de elever på Mølholm Skole, som nyder godt af de dygtige musiklærere. De har øvet ekstra med hende, og lige nu har hun rollen som Miriam i musicalen "Prinsen af Egypten" på Fredericia Teater. Foto: Morten Pape

Musiklærerne indstillet til pris: Giver glæden ved musik videre til elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musiklærerne på skolen er indstillet til Politikens Undervisningspris for deres engagerede undervisning.

Vejle: "Musiklærerne på Mølholm Skole kan noget særligt. De er ikke bare glade for musik og dygtige musikudøvere. De formår at overføre glæden ved musik til børnene med stort engagement."

Sådan lyder det i indstillingen til dagbladet Politikens undervisningspris, som Mølholm Skoles musiklærere er indstillet til.

I denne uge kan musiklærernes arbejde både ses og høres, når Mølholm Skole indtager Vejle Musikteater til to traditionsrige forårskoncerter. Det sker onsdag 18. og torsdag 19. april, begge dage klokken 18.30

- Musiklærerne lægger et kæmpe arbejde i at give alle elever, hold og klasser en fantastisk oplevelse både som tilskuere og som optrædende. Derfor er det også vigtigt med de bedst mulige rammer i Vejle Musikteater, siger skoleleder Kristian Pedersen.

I prisindstillingen hedder det også: "Med stort engagement formår lærerne både at skabe en fælles oplevelse for børnene, give dem en rigtig god start på dagen og sprede rigtigt godt humør. Repertoiret spænder over salmer, børnesange og moderne pophits."

Som skoleleder er jeg meget stolt, og der er både gåsehud og tårer, når jeg sidder i salen og nyder koncerterne.
Kristian Pedersen, skoleleder på Mølholm Skole
Sådan optræder klasserne
Mølholm Skoles forårskoncerter foregår onsdag 18. og torsdag 19. april, begge aftener klokken 18.30. Onsdag er 0., 2., 4. og 6. årgang samt skoleband, frikvartersband og valghold (udskoling) på scenen. Torsdag aften er det 1., 3. og 5. årgang samt p-fag (mellemtrin), frikvartersband, skoleband og valghold (udskoling). Begge koncerter er åbne for publikum, og der er billetsalg på musikteatrets hjemmeside.

Fællesskab og forældreopbakning

Alle børn fra 0. klasse til og med 6. årgang er på scenen. Derudover optræder valghold, forældreband, skoleband og lærerband.

I alt er cirka 400 børn på scenen over de to aftener.

- Det er nogle traditionsrige og helt fantastiske aftener. Selvom børnene er nervøse og næsten parat til at blive væk, så oplever de et rush og en ubeskrivelig glæde ved at være en del af noget større. Fællesskabet er virkelig i højsædet. Alle har deres roller, som de udfylder til ug, siger Kristian Pedersen og fortsætter:

- Som skoleleder er jeg meget stolt, og der er både gåsehud og tårer, når jeg sidder i salen og nyder koncerterne, siger Kristian Pedersen. Der er altid stor forældreopbakning til koncerterne, og der er altid mellem 700 og 800 tilhørere på plads til hver koncert i Vejle Musikteaters store sal.

Musiklærerne indstillet til pris: Giver glæden ved musik videre til elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce