Ny bagerbutik tror på Vejle og åbner i sensommeren - se her hvor

Den nye butik åbner tidligst i sensommeren - alternativt det tidlige efterår. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Ny bagerbutik tror på Vejle og åbner i sensommeren - se her hvor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæden har i forvejen to butikker i byen og får nu en tredje. - Vi har et ønske om at tilbyde brød og kager til så mange som muligt, siger den administrerende direktør om den nærtstående åbning.

Vejle: I den østlige del af Vejle får de endnu et sted at gå hen, når lækkersulten melder sig.

Bredballe får nemlig en ny bager. Det har man i nogen tid kunnet se på et skilt ud til Skelvangen.

Og den er god nok, bekræfter Lagkagehuset mandag eftermiddag til Vejle Amts Folkeblad. Den landsdækkende kæde åbner endnu en butik i Vejle - denne gang kommer den til at ligge i Bredballe Centret.

- Normalt melder vi først ud, når alt er klappet og klart, men jeg vil godt bekræfte planen. At vi åbner i centret, siger administrerende direktør John Amund Tønnes.

Vejle og området omkring er bare rigtig interessant. Derfor glæder vi os også over, at vi nu har fundet en rigtig god beliggenhed.
John Amund Tønnes, administrerende direktør

Datoen ligger ikke fast

Datoen for åbningen ligger endnu ikke fast, men man forventer, at kunderne engang i sensommeren eller det tidlige efterår kan købe bagværk på adressen.

Selvom man i forvejen har to butikker, hvoraf den ene ligger på gågaden og den anden ved afkørsel 59 på E45, så har man i længere tid haft kig på nye og egnede lokaler.

- Vi har et ønske om at tilbyde brød og kager til så mange som muligt, og Vejle og området omkring er bare rigtig interessant. Derfor glæder vi os også over, at vi nu har fundet en rigtig god beliggenhed, mener John Amund Tønnes.

Han ser ikke noget problem i, at butikken kommer til at ligge relativt tæt på deres egen butik på motorvejen. Målgruppen vil ifølge ham være en anden og handlemønstret et andet.

Han er heller ikke nervøs for konkurrencen fra den traditionsrige P. A.-bager, som i igennem mange år har ligget i Bredballe Centret under navnet Brødkurven.

Ligger centralt i centret

- Vi er ikke uvante med at ligge tæt på vores konkurrenter. Det er næsten altid et spørgsmål om, hvorvidt vi tror på, at der er plads til flere butikker. Hvis vi ikke troede på det, så åbnede vi heller ikke, siger den administrerende direktør.

Den nye bager kommer til at ligne de to andre i Vejle, da man med John Amund Tønnes' ord fortsat vil være tro mod konceptet. Om Lagkagehuset med tiden kommer til at ligge flere steder i byen, vil han dog ikke på nuværende tidspunkt løfte sløret for.

- Det er for tidligt at sige, forklarer han.

Lagkagehuset lejer lokalerne af Rema Ejendomsudvikling og får en central placering med vinduer ud til parkeringspladsen. Det er uvist, hvor mange ansatte der bliver brug for.

Ny bagerbutik tror på Vejle og åbner i sensommeren - se her hvor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce