Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ny restaurant satser på danske klassikere

Terje Thesbjerg og Steen B. Jacobsen glæder sig til at servere danske, klassiske retter. Foto: Flemming Larsen

Ny restaurant satser på danske klassikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvehallerne har åbnet spisestedet Jacobsen. Her kan kunderne få serveret gammeldags danske retter - både dem, der kan spises året rundt og de sæsonbestemte.

Vejle: Vejle har fået en ny restaurant i Torvehallerne på Kirketorvet, nemlig restaurant Jacobsen.

Jacobsens menukort rummer klassikere som rejecocktail, stegt flæsk og persillesovs, wienerschnitzel, boller i karry og mere sæsonbetonede retter såsom friskdampede hvide asparges med hollandaisesovs og rabarbertrifli.

Siden Torvehallerne åbnede tilbage i 1992 har komplekset huset en café, en bar, en pub, en gourmetrestaurant og altså nu restaurant Jacobsen. Det nye spisested er indrettet i lokaler, der hidtil har været brug til kontor, og det har vinduer og indgangsparti direkte ud til Kirketorvet.

Jacobsen har 50 siddepladser, og råder desuden over lokalet "1847" i parterre med plads til mindre selskaber op til 12 personer.

- Jacobsen er indrettet yderst uformelt og med et prisniveau, der appellerer til de fleste. Den billigste hovedretter kan fås for 95 kroner, og den dyreste koster 185 kroner, siger direktør i Torvehallerne Terje Thesbjerg. Han tilføjer at restauranten også leverer takeaway.

Ny restaurant satser på danske klassikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.