Ny restaurant satser på danske klassikere

Terje Thesbjerg og Steen B. Jacobsen glæder sig til at servere danske, klassiske retter. Foto: Flemming Larsen

Ny restaurant satser på danske klassikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvehallerne har åbnet spisestedet Jacobsen. Her kan kunderne få serveret gammeldags danske retter - både dem, der kan spises året rundt og de sæsonbestemte.

Vejle: Vejle har fået en ny restaurant i Torvehallerne på Kirketorvet, nemlig restaurant Jacobsen.

Jacobsens menukort rummer klassikere som rejecocktail, stegt flæsk og persillesovs, wienerschnitzel, boller i karry og mere sæsonbetonede retter såsom friskdampede hvide asparges med hollandaisesovs og rabarbertrifli.

Siden Torvehallerne åbnede tilbage i 1992 har komplekset huset en café, en bar, en pub, en gourmetrestaurant og altså nu restaurant Jacobsen. Det nye spisested er indrettet i lokaler, der hidtil har været brug til kontor, og det har vinduer og indgangsparti direkte ud til Kirketorvet.

Jacobsen har 50 siddepladser, og råder desuden over lokalet "1847" i parterre med plads til mindre selskaber op til 12 personer.

- Jacobsen er indrettet yderst uformelt og med et prisniveau, der appellerer til de fleste. Den billigste hovedretter kan fås for 95 kroner, og den dyreste koster 185 kroner, siger direktør i Torvehallerne Terje Thesbjerg. Han tilføjer at restauranten også leverer takeaway.

Ny restaurant satser på danske klassikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce