Ny taskebutik i Torvegade

Butikschef Anne-Sofie Østerby (til højre) er sammen med Rikke Laurberg klar til at tilbyde kunderne i Re:designed mange forskellige modeller i tasker og tilbehør. Foto: Flemming Larsen

Ny taskebutik i Torvegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Re:designed har valgt Vejle som hjemsted for sin første fysiske butik. Forretningen, der sælger tasker og tilbehør, har eksisteret som leverandør til større butikker siden 2003.

Vejle: Firmaet Re:designed, der har eksisteret siden 2003, har åbnet sin første fysiske butik i Torvegade 17. Og ifølge butikschef Anne-Sofie Østerby, er valget af Vejle ikke tilfældigt.

- Vejle er en spændende handelsby. Og så har byen også et godt match af specialbutikker, som passer til det koncept, vi står for, siger Anne-Sofie Østerby.

- Vores kundegruppe er kvinder fra 25 år og opefter. Udover tasker handler vi også med sko, bælter, tørklæder, handsker og huer, siger Anne-Sofie Østerby.

- Klimaet på vores breddegrader betyder, at vi kvinder to tredjedel af året bliver nødt til at tage et par handsker på hænderne, et tørklæde om halsen og en hue på hovedet. Og det må gerne se lidt godt ud, forklarer hun.

Første butik

Butikken på gågaden i Vejle er RE:DESIGNEDs første butik.

- Vi har tidligere solgt et lille udpluk af vores sortiment hos Sinnerup og hos Helm i Vejle. Det vil vi fortsat gøre, siger Anne-Sofie Østerby.

- I vores egen butik tilbyder vi til gengæld hele vores brede sortiment, både når det gælder tasker, sko, bælter, tørklæder, handsker og huer. Vi vil gerne give kvinderne noget at vælge mellem, siger hun.

Ifølge butikschefen tilbyder Re:designed fire kollektioner om året.

- Butikken er repræsenteret på messer, både herhjemme og i udlandet. Blandt andet er vi med på modemessen i Bella Centret. Og så er vi i begyndelsen af juli også med på en stor messe i Berlin, siger Anne-Sofie Østerby.

- På messerne henter vi inspiration og følger med i forskellige trends. Derfor er det vigtigt, vi er til stede på messerne, mener hun.

Ny taskebutik i Torvegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce