Opdateret: Børnefestival definitivt aflyst på grund af stormvarsel

Vejles store børnefestival Spotlight bliver ikke som planlagt afholdt fredag i Mariaparken efter, at stormen "Knud" har meldt sin ankomst. Arkivfoto

Opdateret: Børnefestival definitivt aflyst på grund af stormvarsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormen "Knud", der rammer Danmark fredag, medfører aflysning af Spotlight i Mariaparken. - Jeg vil ikke tage nogen chancer, siger kulturformand Dan Arnløv (K), der tog beslutning om at aflyse.

Vejle: Vejles store børnefestival Spotlight, som efter planen skulle afholdes i Mariaparken fredag, er nu definitivt aflyst.

Det oplyser formand for kultur- og idrætsudvalget, Dan Arnløv Jørgensen (K), efter de seneste meldinger om stormen "Knud", som DMI advarer om, vil bringe vindstød af orkanstyrke flere steder i landet.

- Med de meldinger har jeg truffet beslutningen om, at vi ikke kan holde festivalen i Mariaparken. De telte og pavilloner, der er sat op, er godkendt til at klare vindstød på 10 sekundmeter og der er varslet op til 16 sekundmeter fredag. Det kan være, at det slet ikke går så galt i morgen, og at vi ser dumme ud, fordi vi har aflyst, men jeg vil ikke tage nogen chancer, hvis der er risiko for, at et barn kan komme til skade, siger Dan Arnløv Jørgensen.

Han tilføjer, at man har arbejdet på at flytte festivalen til DGI Huset, men at det ikke vurderes at være en mulighed.

- Vi har vurderet, at det ville være umuligt dels at nå at få det meldt ud og dels at nå at få noget tilsvarende det setup, der var i Mariaparken, op at stå i DGI Huset med den tid, der er til rådighed, siger Dan Arnløv Jørgensen.

Han tilføjer, at har er ked af beslutningen.

- Det er første gang i 12 år, at vi har måtte aflyse, og jeg er rigtig trist over, at det er endt sådan, men sikkerheden er vigtigst, og vi vil ikke risikere, at nogen børn kommer til skade. Vi kan glæde os over, at festivalen har været afviklet i centerbyerne i ugens løb, men selvfølgelig er vi rigtig kede af at måtte aflyse i Vejle, siger Dan Arnløv Jørgensen.

Torsdag eftermiddag er arbejdet med at pille scene, telte og pavilloner i Mariaparken ned.

Vejle Amts Folkeblad har i en tidligere artikel skrevet at Spotlight-festivalen muligvis kunne flyttes til DGI Huset. Det er altså ikke længere en mulighed og årets festival er dermed definitivt aflyst.

Opdateret: Børnefestival definitivt aflyst på grund af stormvarsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce