P-vagter indtager midtbyens sidste store frie parkeringsplads

Føtex' varehuschef i Windfeld-Hansens Centret, Per Olesen, har netop oplevet, hvordan Vejle Kommune har lukket vejen foran centrets indgang, mens indkørslen til den store p-plads også er bygget om. Nu genindfører butikken tidsbegrænset parkering på pladsen efter flere år med fri og ubegrænset parkering. Arkivfoto: Mette Mørk

P-vagter indtager midtbyens sidste store frie parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føtex i Windfeld-Hansens Centeret genindfører tidsbegrænsning og parkeringskontrol på den store plads ved havnen. For mange biler optager pladserne hele dagen.

Vejle: Midtbyens sidste store parkeringsplads med fri parkering indtages nu igen af parkeringsvagter.

Det er pladsen ved Føtex i Windfeld-Hansens Centeret, der nu igen får tidsbegrænsning og parkeringskontrol.

Pladsen har gennem flere år haft fri parkering hele dagen, men fra 16. oktober skal kunderne igen huske at stille deres P-skive, hver gang de går i centret for at handle.  

Det skyldes Føtex' erfaring med, at flere biler optager parkeringspladser i timevis, mens handlende kunder må køre forgæves, fordi det til tider kniber at finde ledige parkeringspladser.

- Der er ingen tvivl om, at vi selv helst var fri for at have begrænsning på vores parkeringsplads. Men vi oplever desværre, at parkeringspladserne ofte er optagede gennem mange timer. Det betyder, at vores kunder ikke har optimale parkeringsmuligheder, hvilket er meget vigtigt for os, fortæller varehuschef i Føtex, Per Olesen i en pressemeddelelse.

Der er ingen tvivl om, at vi selv helst var fri for at have begrænsning på vores parkeringsplads. Men vi oplever desværre, at parkeringspladserne ofte er optagede gennem mange timer.
Per Olesen, varehuschef i Føtex

Flere har henvendt sig

Han fortæller, at beslutningen blandt andet er afstedkommet, fordi flere kunder har henvendt sig.

- Vi har desværre hørt fra mange, at de har bakset en del med at finde en ledig parkeringsplads, fordi vi har haft mange, som har benyttet vores parkeringspladser i mange timer. Selvom vi er klar over, at begrænsninger - i form af tre timers gratis parkering - ikke nødvendigvis er optimalt, er det centralt, at vi kan tilbyde vores handlede kunder de bedst mulige forhold, siger Per Olesen.

Uden for butikkens åbningstid fra 8 til 21 alle ugens dage er der fortsat fri parkering på pladsen.

Frem og tilbage med skiltene

Det har været en hel del frem og tilbage med hensyn til pladsens parkeringsregler og skilte.

Tilbage i 2005 genindførte Dansk Supermarked tre timers parkering på pladsen, hvor kunderne de foregående ni år havde kunnet parkere ubegrænset på pladsen, som det er tilfældet i dag.

Dengang valgte Dansk Supermarked at hyre parkeringsfirmaet EuroPark til at administrere de 300 parkeringspladser, og det er samme selskab, som nu vender tilbage på pladsen.

P-vagter indtager midtbyens sidste store frie parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce