Dansk version af amerikansk tv-program optages i Vejle

Det er de seks ansatte piger hos Panayotis, der kommer i centrum sammen med de vordende brude i den danske udgave af "Say Yes to the Dress". I forreste række fra venstre: Louise Strande, Else Hansen, Camilla Godtfredsen og Anne-Luise Skov Rosendal. Bagerst Pernille Meyer, Michael Panayotis og Ninna Nielsen. Foto: Michael Svenningsen

Dansk version af amerikansk tv-program optages i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Panayotis i Vejle er valgt som ramme om 10 optagelser af en dansk version af det populære amerikanske tv-program. Optagelserne begynder i november, og programmerne udsendes i foråret 2018.

Vejle: Panayotis Brudekjoler i Vejle bliver centrum for en dansk udgave af det populære amerikanske tv-program "Say Yes to the Dress".

- Det er mega fedt for os. Jeg ved, produktionsselskabet har været på research flere steder i Danmark, og det er en cadeau til os, at vi er valgt. Det skyldes i høj grad de seks dygtige piger, vi har ansat i butikken og den gode service, de altid giver. Louise Strande, Else Hansen, Camilla Godtfredsen, Anne-Luise Skov Rosendal, Pernille Meyer og Ninna Nielsen kommer i centrum som butikkens ambassadører, siger en glad direktør Michael Panayotis.

Det danske produktionsselskab Bermuda Production har planlagt at optage 10 programmer hos Panayotis Brudekjoler, der har base i Vejles gamle teater på Banegårdspladsen.

- Optagelserne foregår i november, december og januar, og så er det planen, at programmerne skal udsendes hurtigt i løbet af foråret 2018, fortæller Michael Panayotis.

 

  

Det er en cadeau til os, at vi er valgt, og det skyldes i høj grad de fire dygtige piger, vi har ansat i butikken og den gode service, de altid giver.
Michael Panayotis. 
Hele holdet fra Panaytois glæder sig til optagelserne, som finder sted i november, descember og januar.  Foto: Michael Svenningsen
Hele holdet fra Panaytois glæder sig til optagelserne, som finder sted i november, descember og januar. Foto: Michael Svenningsen

Bryllups-guruen på besøg

Panayotis i Vejle har flere gange haft den verdensberømte amerikanske bryllups-guru Randy Fenoli på besøg i Vejle, og her har vordende brude fra hele Danmark stået i kø for at møde ham og overvære hans show.

Randy Fenoli var senest hos Panayotis i september i år, hvor han var i centrum ved et stort show på Munkebjerg Hotel. Han øste også af sin viden og gav tips og gode råd til kommende brude i Panayotis butik.

- Vi har helt klart kunnet mærke en større interesse for vores kjoler efter Randy Fenolis besøg, og interessen bliver formentlig kun større, når tv-programmerne bliver sendt, siger Michael Panayotis.

Han har været aktiv i brudekjolebutikken siden 2001 og overtog i 2006 efter sin far, skræddermester Panayotis, der etablerede det kendte brudekjolefirma i 1968. 

Panayotis har gennem årene fået flere priser for god service og kvalitet. Senest bryllupsmagasinets pris som "Årets brudebutik 2017".       

Michael Panayotis: - Det er mega fedt, at produktionsselskabet har valgt os til den danske udgave af det populære program.  Foto Michael Svenningsen
Michael Panayotis: - Det er mega fedt, at produktionsselskabet har valgt os til den danske udgave af det populære program. Foto Michael Svenningsen

26 prøverum og 226 ansatte

I 2011 var Michael Panayotis på inspirations-tur til New York sammen med sin bestyrelsesformand, og dengang besøgte de verdens største brudekjolebutik, den berømte og eksklusive Kleinfeld Bridal på Manhattan. 

- Her stod vi to mand og kiggede ind af vinduerne til den enorme butik, hvor "Say Yes to the Dress" optages. Det er en helt fantastisk butik, der har 26 prøverum og 226 ansatte, fortæller Michael Panayotis.

Besøget hos Kleinfeld Bridal resulterede i, at Panayotis tre år senere fik lov til at sælge de berømte Kleinfeld Manhattan-brudekjoler, iøvrigt som den eneste butik udenfor New York. 

Michael Panayotis glæder sig også over, at den danske designer, Jesper Høvring, der er kendt for at designe rober til såvel kongelige som kendte, skal medvirke i den danske udgave af "Say Yes to the Dress".

- Jesper Høvring er en fantastisk dygtig designer, som er et stort navn og anerkendt for sin dygtighed og sin stil. Hans medvirken er endnu et kvalitets-stempel, siger Michael Panayotis.

 

Dansk version af amerikansk tv-program optages i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce