Politisk banner plantet i ly af mørket: SUF Vejle vil have flere busser

"Flere busser - eller vi kaster kaster med tudser," lød det budskabet på det banner, SUF Vejle onsdag satte op for regionshuset i Vejle. Mens der i andre regioner skæres ned på den kollektive trafik stiger bevillingen i Region Syddanmark med 9,5 millioner kroner. Privatfoto: SUF Vejle

Politisk banner plantet i ly af mørket: SUF Vejle vil have flere busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foran regionshuset i Vejle stod der torsdag formiddag et politisk banner plantet. Det var Socialistisk Ungdomsfront (SUF), der var på spil.

Vejle: Torsdag morgen kunne ansatte i regionshuset i Vejle møde på arbejde til et politisk budskab, der var til at forstå: "Flere busser - eller vi kaster med tudser," stod der skrevet på et hvidt banner, ukendte aktivister havde plantet i ly af aftenmørket.

Folkene bag den humoristiske trussel gav sig torsdag eftermiddag til kende overfor avisen. Det viste sig at være Vejle-afdelingen af foreningen for unge socialister, Socialistisk Ungdomsfront (SUF), der med sit budskab om behov for større investeringer i offentlig transport markerer, at den er startet igen.

SUF Vejle kalder det for en generel tendens, at regionerne ikke prioriterer bustransporten tilstrækkeligt. Demonstrationen er gennemført på trods af, at regionsrådet i Region Syddanmark faktisk har sat flere penge af til bustransport på næste års budget. Her er der 9,5 millioner ekstra til flere busser.

- Nedskæringerne sker på baggrund af det forfærdelige omprioriteringsbidrag - påtvunget af Løkke og resten af hans slyngelskare. Det er beklageligt, for det svækker sammenhængen mellem udkanten og resten af regionens borgere. Særligt de unge. Vi er afhængige af busafgangene, hvis vi skal skal benytte os af de fritidstilbud, der er udset til at skulle styrke sammenholdet blandt unge i kommunen og regionen, udtaler SUF Vejle i en mail til avisen.

Region Syddanmark har siden regionerne blev oprettet i 2007 ikke skåret ned på den kollektive trafik, oplyser regionens kommunikationsafdeling. Næste år bruger regionen i alt 225 millioner på området. Andre regioner har derimod meldt ud med besparelser.

Politisk banner plantet i ly af mørket: SUF Vejle vil have flere busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce