Regnskabets time: Kristina hjælper dig

Kristina Iversen er kvinden bag Iversen Officecare, der hjælper mindre virksomheder med at få styr på regnskabet. Foto: Lars Saugbjerg

Regnskabets time: Kristina hjælper dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en spændt følelse i kroppen kaster Kristina Iversen sig ud i tilværelsen som selvstændig. Firmaet hedder Iversen Officecare.

Vejle: Tanken om at have foden under eget bord tiltaler mange. Ikke alle gør drømmen til virkelighed, men Kristina Iversen er ikke tvivl; hun vil være selvstændig.

- Men jeg er da selvfølgelig spændt, for det er en stor mundfuld at etablere sit eget firma. Der er så mange ting, man skal have styr på. Alt fra moms og CVR-nummer til diverse konti og domænenavn, fortæller Kristina Iversen.

Hun har modet til at holde styr på de mange brikker i puslespillet. Sådan er det nemlig gerne med regnskabsfolk; grundighed og "ordnung muss sein". Hun er ikke en decideret talnørd - og dog... Både og, siger hun og konstaterer, at hun elsker at få tallene til at passe i skemaer, så alt går op i en højere enhed.

Iversen Officecare, hedder hendes firma, der udelukkende beskæftiger sig med bogføring og administrative opgaver.

Det er en stor mundfuld at etablere sit eget firma.
Kristina Iversen, Iversen Officecare

Mindre virksomheder

Iversen Officecare henvender sig primært til mindre virksomheder.

- Det kan for eksempel være håndværkere, der ikke har mulighed at holde styr på papirerne. De vil jo hellere bruge tiden på noget, der skaber værdi og omsætning for deres virksomhed. Og her kan jeg hjælpe med bogholderiet og det administrative. Vi kan hver især gøre det, vi brænder for, lyder det fra Kristina Iversen, der tager imod alle opgaver - også hvis det kun er ganske få timer om måneden.

Udover regnskab håndterer Iversen Officecare også administrative opgaver som mail-korrespondance, arkivering og telefonpasning. Arbejdet kan foregå på virksomheden, eller fra Kristina Iversens private adresse.

Siden 1. januar har hun med sin nye virksomhed været herre i eget hus.

- Det kræver selvdisciplin, men samtidig giver det mig en vis frihed i forhold til at tilrettelægge arbejdstiden. Det er rart, når man er alenemor, smiler hun.

Kristina Iversen er 31 år, født og opvokset i Vejle. Hun er udlært butiksassistent i Jessens Rideudstyr i Kolding og senere uddannet kontorassistent med økonomispeciale. Hun er mor til ni-årige Isabella.

Regnskabets time: Kristina hjælper dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce