Rock i Byparken: Her er navnene

Thomas Helmig gæster Rock i Byparken 2018. Arkivfoto

Rock i Byparken: Her er navnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 25 procent af partoutbilletterne er allerede revet væk til 2018.

Vejle: Traditionen tro forvandler Vejle Musikteater igen i august måned Byparken i Vejle til en koncertplads med sol, sommer, grønt græs, kolde øl og et stærkt musikprogram.

Musikprogrammet i 2018 tager afsæt i publikums ønskeliste.

- Det er et spændende puslespil at få til at gå op, men vi bestræber os altid på bedst muligt at imødekomme publikums ønsker, og vi tør godt sige, at der igen i år er lagt op til en fed sommerfest i Byparken, med nogle af de største danske musiknavne. En stor tak skal derfor lyde til publikum, som kom med fantastisk inspiration og ønsker til årets program, lyder det fra direktør i Vejle Musikteater, Toni Lee Larsen, i en pressemeddelelse.

Musikprogrammet i 2018 er: 17. august - Jacob Dinesen / Carpark North. 24. august - Søs Fenger / Thomas Helmig. 31. august - Scarlet Pleasure / NIK & JAY.

- Vi er så glade for at vi i både 2016 og 2017 kunne melde udsolgt til Rock i Byparken, i de flotte rammer i Vejle. Og på nuværende tidspunkt har vi allerede solgt godt 25 % af alle partoutbilletter, inden at vi offentliggjorde musikprogrammet for 2018. Jeg tør nu godt sige, at det er blevet en tradition, som publikum har taget til sig. Jeg håber, at billetterne til Rock i Byparken 2018 bliver et varmt emne som julegave, og kommer til at ligge under lige så mange juletræer i år, som sidste år, siger Toni Lee Larsen i pressemeddelelsen.

Salget af enkeldagsbilletter starter onsdag den 15. november kl. 10.

Rock i Byparken: Her er navnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce