Sæbeboblerne er tilbage i Økolariet

Ved hjælp er særlige pinde og Økolariets sæbeboble-blanding kan man nærmest trække kæmpe bobler. Forståligt nok foregår boblerierne udenfor udstillingsbygningen på Dæmningen. Foto: Økolariet

Sæbeboblerne er tilbage i Økolariet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn og voksne var sidste år vilde med at puste kæmpe sæbebobler foran Økolariet på Dæmningen, så selvfølgelig er der også gang i boblerne i år.

Vejle: Økolariet vil efter eget udsagn komme til at boble af liv i sommerferien. Det skal forstås helt bogstaveligt, for pladsen foran udstillingsstedet på Dæmningen byder på alle mulige kreative måder at lave sæbebobler på.

I et stort kar kan man blive omringet af en kæmpeboble, og som noget nyt, kan børn og voksne lave bobler med genbrugsting som plastikflasker, piskeris og sokker.

Man kan også frembringe kæmpebobler med særlige stænger og snore, og boblemesteren lover, at man for en 50'er kan få sæbeboblestængerne med hjem sammen med en pose af Økolariets hemmelige sæbeblanding, så man kan svinge og puste sig til flotte sæbebobler derhjemme.

- Sidste sommer var det en kæmpesucces, og det er noget vores gæster kan huske. Det er en sommeraktivitet, fordi vi er nødt til at have det udenfor, og i år bliver det på forpladsen, som vi omdøber til Sæbebobleriet, fortæller eventmager Pernille Petrowsky. Desuden tilbyder Økolariet som altid både lærerige og sjove udstillinger, samt en stribe vandreture. Man kan læse mere på stedets hjemmeside.

Sæbeobler, så store så man kan stå inden i dem, er en af de sjove sommerferie-aktiviteter på Økolariet.  Foto: Økolariet
Sæbeobler, så store så man kan stå inden i dem, er en af de sjove sommerferie-aktiviteter på Økolariet. Foto: Økolariet

Sæbeboblerne er tilbage i Økolariet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce