Se Vejles skolers karaktergennemsnit

Kirstine Seligmanns skolen har det højeste karaktergennemsnit for skolerne i Vejle kommune og ligger nummer 17 på landsplan. Arkivfoto

Se Vejles skolers karaktergennemsnit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eleverne på Kirstine Seligmanns Skole imponerer igen med flotte karakterer, men for skoleleder Tommy Kristensen er målet ikke alene et højt karaktergennemsnit, men også en høj trivsel blandt eleverne.

Vejle: Kirstine Seligmanns Skole ligger på førstepladsen over skolerne i Vejle Kommune med det bedste karaktergennemsnit, og det glæder skoleleder Tommy Kristensen. 

- Det er ikke vores mål, at have kommunens højeste karaktergennemsnit, men vi er selvfølgelig meget stolte og glade for at ligge så højt, siger Tommy Kristensen. 

På landsplan ligger skolen i top 20 med en flot delt 17.-plads. 

- Vi har jo ligget højt i nogle år nu og vi er glade for, at vi er stabile på det punkt.

For Tommy Kristensen er det lige så vigtigt, at skolen kan løfte de svage elever fra 02 til 4 som at de kan løfte de stærke elever fra 10 til 12 i karakter. 

- Vi presser ikke eleverne, men vi udfordrer og dygtiggør dem. Vi er ikke en eliteskole, og vi vil heller ikke være det, siger Tommy Kristensen.  

Tommy Kristensen oplever også stor opbakning fra forældrene, og det betyder også meget for skolens høje karaktergennemsnit. 

- Vi er jo en tilvalgs-skole og derfor har vi også nogle meget engagerede forældre, som bakker godt op om deres børn og om skolen, siger Tommy Kristensen. 

Fokus på elevernes niveau

På Kirstine Seligmanns Skole er de ældste elever delt ind efter niveau i nogle fag, så undervisningen passer til dem. 

- Elevernes deles ind i fire mindre klasser, alt efter hvilket fag de har. I for eksempel matematik, tysk og engelsk er eleverne delt op, så de modtager en undervisning som er på deres niveau, siger Tommy Kristensen.  

For Tommy Kristensen er høje karakterer dog ikke det vigtigste. 

- Trivsel kommer før karakter. Det at vores elever også trives godt på skolen, er jo bare et tegn på at det lykkedes. God trivsel har ofte også betydning for karakteren. 

- Vi har en ambition om at være den bedste skole, vores mål er den enkelte elevs læring og trivsel, siger Tommy Kristensen. Vores elever er ambitiøse og det er også godt, men de skal ikke presses, kun udfordres. 

Se Vejles skolers karaktergennemsnit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce