Se lige her, Vejles teenagere: Tjen 68 kroner i timen for at holde i hånd

Udover at holde i hånd kan de unge regne med at bruge tiden på at spille kort, snakke og gå ture med de ældre. Arkivfoto

Se lige her, Vejles teenagere: Tjen 68 kroner i timen for at holde i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du mellem 15-17 år og på jagt efter et fritidsjob? Så læs med her. For Vejle Kommune går ad helt nye veje og ansætter i øjeblikket unge til at hygge om beboerne på plejehjem i Vejle, Brejning og Jelling.

Vejle: "Er du mellem 15 og 17 år og på jagt efter et anderledes fritidsjob med indhold?"

Sådan lyder indledningen til et lidt særligt jobopslag. Vejle Kommune er i øjeblikket på jagt efter seks teenagere til at hygge om de ældre på plejecentrene i kommunen.

Idéen er ifølge seniorchef Helle Brinch at vække de unges interesse for plejefaget.

Ligesom de fleste andre kommuner kommer Vejle på sigt til at mangle arbejdskraft på social- og sundhedsområdet. I Horsens har man taget tilsvarende alternative skridt med stor succes. 240 gik i sommer efter fire lignende stillinger, og responsen fra de unge selv og de ældre har bagefter været positiv.

- Vi må gøre noget for ikke at komme til at stå med håret i postkassen om nogle år, sagde Helle Brinch om baggrunden for opslaget.

Vi må gøre noget for ikke at komme til at stå med håret i postkassen om nogle år.
Helle Brinch, seniorchef

Kortspil og gåture

Men nu er det her.

Man kan eksempelvis finde jobopslaget på kommunens hjemmeside, vejle.dk, og ansøgningsfristen er ifølge teksten tirsdag 18. december 2018. Der er start i løbet af den første uge i det nye år, og den ansatte kan regne med en timeløn på 68 kroner. Men hvad skal teenagerne mon lave?

Jo, de skal spille kort, holde i hånden, snakke og gå ture med beboerne på plejecentrene Bakkegården i Vejle, Atriumhaven i Brejning og Højager i Jelling.

"Jobbet kræver derfor, at du har et godt humør og har lyst til at være sammen med ældre mennesker og lære om ældreområdet. Det kræver også, at du er i stand til at være nærværende. Du kommer til at høre beboernes livshistorier fra et langt, indholdsrigt og meget anderledes liv".

De i alt seks stillinger er i første omgang begrænset til at vare i et år.

Se lige her, Vejles teenagere: Tjen 68 kroner i timen for at holde i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce