Skole investerer to millioner kroner i undervisningen

Mogens Sønderup, forstander på Skolen for Gastronomi, Musik & Design, glæder sig til, at skolen kan tage det nye fysiklokale i brug. Samme sted vil der også blive undervist i andre naturfag. Foto: Flemming Larsen

Skole investerer to millioner kroner i undervisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolen for Gastronomi, Musik & Design kan efter sommerferien tage et spritnyt fysiklokale i brug. Gastronomi står højt på skoleskemaet, og derfor totalrenoveres et af skolens køkkener.

Vejle: Skolen for Gastronomi, Musik & Design i Vinding er gået i gang med første etape af en større millioninvestering. Det betyder, at eleverne på efterskolen på Højskolevej 9 efter sommerferien kan tage et spritnyt fysiklokale i brug.

Samtidig kan man også tage et totalrenoveret skolekøkken i brug, da gastronomi også står øverst på skoleskemaet hos eleverne.

Der investeres to millioner kroner i første etape, halvanden million kroner i fysiklokalet og godt 500.000 kroner i køkkenelementer og hårde hvidevarer.

- Vores nye fysiklokale har været i udbud. Og licitationen blev vundet af firmaet Frederiksen i Ølgod, der i mere end 60 år har fremstillet undervisningsudstyr til naturfag, fortæller Mogens Sønderup, forstander på Skolen for Gastronomi, Musik & Design.

Han nævner, at håndværkerne lige nu er ved at gøre skolens nye fysiklokale klar til indretning.

Moderne undervisningsmiljø

- Vi vil gerne skabe et moderne undervisningsmiljø. Derfor har det været nødvendig at slå to lokaler, et depotrum og et klasseværelse sammen. Vores nye fysiklokale inddeles i to; det kommer til at rumme et forsøgsområde og et undervisningsområde, forklarer Mogens Sønderrup.

Der bliver i det nye fysiklokale plads til 24 elever. Samme sted vil der også blive undervist i andre naturfag som biologi, geografi og valgfag inden for dette felt.

- Det er noget, som skolens fysiklærer i hvert fald ser frem til, siger Mogens Sønderrup.

Sideløbende med indretningen af skolens nye fysiklokale går andre håndværkere i gang med at renovere et af skolens tre køkkener.

- Køkkenet var nyt, da jeg tiltrådte for 17 år siden. Så det trænger til at blive renoveret, mener Ole Sønderup.

Håndværkerne går i gang i slutningen af denne måned.

- Det vil blive indrettet med nye køkkenelementer, bordplader og hårde hvidevarer. Og da gastronomi som nævnt står højt på skoleskemaet, er det noget, vi ser frem til at kunne tage i brug, siger Ole Sønderup.

Det er det vejlensiske tømrerfirma J.O. og Vaaben ApS, der står for denne del af første etape.

Skole investerer to millioner kroner i undervisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce