Skole opfører musical om Den lille prins

Vejle Friskole opfører musical om Den lille prins i Bygningen 15. marts. Privatfoto

Skole opfører musical om Den lille prins

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle Friskole har genfortolket "Den lille prins", som er skrevet af Antoine de Saint-Exupéry, og over de store temaer i bogen har de skabt en musical for børn og voksne.

Vejle: "I kan få min bog. Læs bogen for de voksne. Spred ordet om fantasien og barndommen. "

Sådan lyder det fra prinsen i Vejle Friskoles musicalopførsel Den forsvundne prins, som er en genfortolkning af eventyret, "Den lille Prins" af Antoine de Saint-Exupéry. Stykket er bygget selvstændigt op med egenproducerede sange og manuskript lavet i et tæt samarbejde mellem børn og voksne.

Alle elever fra 0. til 9. klasse arbejder på det fælles projekt inddelt i grupper, der hver især står for to scener. Skolens elever arbejder på tværs af klasserne og der bliver arbejdet med sangskrivning, dramatisk opbygning af en fortælling, bygget rumraketter i sløjd, produceret kæmpemennesker i billedkunst og syet kostumer til de mange roller.

Alle elever er enten på scenen eller en del af det store kor og orkester.

Musicalen handler om fire børn, der synes, at livet er fantasiforladt og kedeligt. Via en bedstefar får de nys om historien om en lille prins, der formår at give fantasi og den barnlige nysgerrighed tilbage til mennesket. Gennem en lang rejse med rumraketten bag byens bibliotek til forskellige planeter finder de endelig prinsen, men alting er ikke, som det skal være og slutningen på rejsen bliver svær for de fire børn.

Som alle gode fortællinger er det en historie, som kan forstås af både børn og voksne.

Stykket opføres torsdag 15. marts i Bygningen i Vejle klokken 16 og igen klokken 18.

Skole opfører musical om Den lille prins

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce