Snart kan du komme til at bo i butikscenter i centrum

Det er de tomme kvadratmeter på førstesalen, 400, og de såkaldte hemmelige kvadratmeter på anden- og tredjeetage, der nu skal bygges om til lejligheder. Foto: Flemming Larsen

Snart kan du komme til at bo i butikscenter i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerne af Marys, Boax Ejendomme, må erkende, at det er svært at leje førstesalen i butikscenteret ud. 400 kvadratmeter og anden- og tredjeetage kan rumme 60 lejligheder

Vejle: 10 år efter shoppingcentret Mary's i Vejles gågade blev indviet, må ejerne af shoppingcentret, Boax Ejendomme, erkende, at det har været svært at leje førstesalen i Marys ud.

Derfor har Boax Ejendomme planer om at bygge de tomme kvadratmeter, 400 af slagsen, og ejendommens anden- og tredje-etage om til lejligheder.

60 lejligheder i centret

- Vi har gennem de seneste mange måneder arbejdet med en helhedsplan for centeret. Får vi byggetilladelse til det hele, bliver der cirka 60 lejligheder i centret. Men der er mange ting at tage hensyn til. Blandt andet er reglerne om brandsikring strengere, fordi vi er i et butikscenter, siger Orla Dambo, ejer af Boax Ejendomme.

Han mener, at byggeriet af lejligheder realistisk set kan gå i gang i foråret.

- Byggetilladelsen er sendt til kommunen. Og vi er selvfølgelig spændte på, hvor mange af lejlighederne der bliver godkendt i første omgang, siger Orla Dambo.

De hemmelige kvadratmeter

Det mest interessante ved det ambitiøse byggeprojekt er de såkaldt hemmelige kvadratmeter. Kvadratmeter på anden- og tredje-etage i centeret, blandt andet smøgen fra Paladspassagen til Tønnesgade.

- De kvadratmeter har stort set stået tomme, siden vi overtog centret, siger Orla Dambo.

Som eksempel nævner han også pladsen oven over H&M, der bor i centerets stueetage og førstesal.

- Det er nogle meget spændende boligkvadratmeter, blandt andet med egen tagterrasse. Det er der i hvert fald tre af lejlighederne, der kan få, siger Orla Dambo.

Han regner med, at lejlighederne vil bliver bygget i etaper, efterhånden som byggetilladelserne bliver godkendt.

- Det er vigtigt for os at understrege, at det kun er de tomme kvadratmeter på førstesalen, der med tiden skal blive til lejligheder. Og at der vil blive taget hensyn til centerets lejere, når vi går i gang, fastslår Orla Dambo.

Snart kan du komme til at bo i butikscenter i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce