Spring i den iskolde balje nytårsaften og støt en god sag

Vejle Nytårsbad håber på 400 deltagere på årets sidste dag. Her arrangørgruppen - fra venstre: Jesper Sørensen, Torben Øllegaard Sørensen, Morten Buch og Per Olesen. Foto: Flemming Larsen

Spring i den iskolde balje nytårsaften og støt en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne håber på 400 til en dukkert på årets sidste dag. Vejle Nytårsbad har givet inspiration til nytårsbad i Ry.

Vejle: Vejle Nytårsbad har efterhånden bidt sig fast som en fast tradition for mange lokale som en festlig start på nytårsfesten. Og faktisk har nytårsbadet givet inspiration til en tilsvarende event i Ry, hvor Ry Nytårsbad så dagens lys i 2016.

- Det er vi rigtig stolte og beærede over. Hvor er det fantastisk, at man også andre steder har taget idéen til sig, siger Jesper Sørensen fra arrangørkomiteen i Vejle.

Han håber, at det også i år vil være muligt at slå deltagerrekord, for hvor der var 348 i 2016, så er håbet at runde 400 i år.

- Det kunne være sjovt, om vi kunne nå det mål, siger Jesper Sørensen.

 

Sjovt og hyggeligt

Nytårsbadet foregår som altid på Albuen, og vinterbaderne skydes af sted med årets første nytårsraket klokken 14 nytårsaftensdag.

Når deltagerne er kommet på land og har fået varmen igen, vil der være et glas champagne samt kransekage.

Salget af billetter er startet, og prisen er kun 50 kroner. Al overskud går ubeskåret til Make-A-Wish-fonden. Sidste års overskud gav mulighed for, at Make-A-Wish-fonden kunne sende den 11-årige Celine Larsen på en tur til Disneyland i Paris. En tur, hun havde drømt om i flere år, mens hun kæmpede med en kræftsygdom.

- Nytårsbadet er sjovt og hyggeligt og en fantastisk måde at starte nytårsfesten på. Det giver masser af positiv energi til festlighederne. Vi har erfaret, at rigtig mange har gjort det til en fast tradition som starten på deres nytårsfest - og at andre udfordrer hinanden hen over hækkene, fortæller Jesper Sørensen.

Ud over Jesper Sørensen består arrangørgruppen af Per Olesen, Morten Buch og Torben Øllegaard Sørensen.

Spring i den iskolde balje nytårsaften og støt en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce