Tandlæge har overtaget en af stolene i vejlensisk klinik

Thomans Winther har siden sin færdiguddannelse som tandlæge arbejdet i tre forskellige klinikker. Nu er han blevet partner i tandlægeklinikken på føstesalen på Nørretorv. Foto: Flemming Larsen

Tandlæge har overtaget en af stolene i vejlensisk klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tandlæge Thomas Winther er blevet partner hos tandlægerne Vase, Sommerset og Bonde. Har overtaget tandlæge Mikael Bondes stol.

Vejle: Tandklinikken Vase, Sommerset og Bonde på Nørretorv 7 har fået tilført ungt blod. Tandlæge Thomas Winther er blevet ny partner i klinikken på førstesalen.

Den 29-årige tandlæge, der blev færdig som tandlæge i Aarhus i 2013, har overtaget Mikael Bondes tandlægestol i klinikken.

Siden Thomas Winther blev færdig som tandlæge, har han arbejdet i tre forskellige klinikker. Det seneste halvandet år i en klinik i Vejen.

- Det er drømmen, der nu er gået i opfyldelse. Jeg har siden, jeg blev færdig som tandlæge, gerne ville have min egen klinik. Så da jeg blev tilbudt, at jeg kunne overtage Mikael Bondes andel, slog jeg til.

- Det var muligheden for at komme til at arbejde sammen med andre tandlæger og blive en del af Vejle, der fortalte mig, at tidspunktet var det rigtige, siger Thomas Winther.

Udover at have overtaget Bondes patienter, har Thomas Winther også selv patienter med.

- Jeg har patienter, der tager turen til Vejle fra Vejen; det ser jeg som et skulderklap. Og jeg glæder mig meget til både at udføre alt fra tandrensninger, lave fyldninger til større rekonstruktioner.

- Jeg har det godt, når jeg bliver udfordret i løbet af arbejdsdagen. Og det er jeg blevet indtil videre, siger Thomas Winther.

Han nævner, at det handler om tillid mellem patient og tandlæge.

- Det er vigtigt, at patienten i stolen føler sig tryg. Derfor gør jeg meget ud af at tale med mine patienter, så de hele tiden er med i forløbet, siger tandlægen.

Nordjyden er faldet godt til

Vejles nye tandlæge kommer oprindeligt fra Fjerritslev i Jammerbugten, men har siden han rykkede til Aarhus for at uddanne sig været klar over, at han ikke skulle tilbage til Nordjylland.

Han bor sammen med sin hustru, Sidse, og sine to børn, Esther på tre og Agnes på halvanden måned, i Vejle.

- Sidses familie er fra Vejle; det passede derfor perfekt, at det blev Vejle, vi bosatte os i. Og vi har faktisk ikke være meget i Aarhus, efter vi er flyttet til Vejle; byen har jo det hele, siger Thomas Winther.

Tandlæge har overtaget en af stolene i vejlensisk klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce