Utilfredse borgere får møde med kommunen


Utilfredse borgere får møde med kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalrådet har i flere omgange efterlyst helhedsplan - nu bliver dets medlemmer hørt. Formand vil især tale for, at politikerne gennemfører de store trafikplaner for området på én gang.

Hornstrup: Lyt til os, som I har lovet.

Sådan har det i flere omgange lydt fra lokalrådet i Hornstrup med talsmand Anders Friis i spidsen. Borgerne i det tre landsbyer store samfund nord for Vejle har været utilfredse med, at politikerne gang på gang har talt om vigtigheden af dialog med lokalrådene - uden de har oplevet det for alvor.

Men nu er der lagt op til dialog om en helhedsplan. Lokalrådet er ganske ikke nævnt med navn - blot som "en gruppe borgere i Hornstrup Kirkeby" - men der er næppe tvivl om, at det er lokalrådet, der er tænkt på.

Boliger og trafik

Forslaget om dialog kommer stort set samtidigt med, at kommunen har sendt debatoplægget for et nyt boligkvarter mellem Store Grundet og Hornstrup Kirkeby i høring - og Anders Friis ser frem til, at helhedsplanen bliver en del af dagsordenen:

- Her vil vi selvfølgelig pege på de bekymringer vi har omkring ringvejsplanerne. Vi vil endnu engang fortælle, at kommunen bør gennemføre hele projektet på én gang i stedet for en etapeløsning, hvor vores små veje en overgang skal fungere som en del af trafikløsningen, siger Anders Friis.

Tænk det hele sammen

Ifølge talsmanden bliver hovedpointen, at kommunen skal tænke alle de store planer sammen - både mobilitetsplanen, arbejdet med Grundet Skovby og planen om måske at placere et komende affalds- og genbrugsanlæg på markerne syd for Hornstrup Mølleby:

- Lige nu er projekterne delt op - men det er vigtigt med sammenhæng, siger Anders Friis.

Utilfredse borgere får møde med kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce