Vær med til at skabe et rent lokalmiljø

Så er det tid til den årlige forårsrengøring i Vejle Kommune, der finder sted for 11. år i træk. I år foregår det 21. og 22. april. Privatfoto

Vær med til at skabe et rent lokalmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det snart tid til den årlige affaldsindsamling i Vejle Kommune og i år foregår det den 21. og 22. april. Sidste år blev der samlet 3.000 kilo affald ind.

Vejle: Inden der kommer blade på buskene, og græsset vokser sig højt, er det en tradition i mange lokalsamfund at deltage i den årlige affaldsindsamling, som finder sted i Vejle Kommune og i hele landet samme weekend hvert år. I år er det 21. og 22. april. Indsamlingen er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening. I Vejle Kommune sker det i samarbejde med Grønt Forum og Teknik & Miljø.

Cirka 1.000 børn og voksne plejer at gå ud med handsker og tænger og samle øldåser, ispapir og brugte bildæk op, så grønne områder, krat og grøftekanter over hele kommunen bliver trimmet for ting, der ikke hører hjemme i naturen.

Skærup Borger- og Grundejerforening har være med gennem alle årene og for dem er det er en populær aktivitet.

- Det er et super initiativ, og der er altid stor tilslutning til den gode sag. Vi starter med fælles morgenmad og uddeler ruterne. Efter to timers indsamling slutter vi af med at spise pølser sammen. Folk synes, det er vældig hyggeligt, og så er byen pæn til konfirmationen. Byens børn glæder sig til arrangementet og spørger til datoen allerede efter nytår, fortæller Chanette Danelund, der er formand for foreningen.

Foreninger skal melde sig til senest 9. april, mens det for privatpersoner er 21. april. Tilmelding skal ske til Britta Edelberg, bried@vejle.dk

Vær med til at skabe et rent lokalmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce