Vejle-bureau sender 12 busser til Cirkusrevyen

Cikusrevyen er så populær, at Pater Rejser i år sende 12 busser af sted fra det jyske. De kommer blandt andet til at opleve Ulf Pilgaard som dronning.

Vejle-bureau sender 12 busser til Cirkusrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

rejser - Cirkusrevyen 2016 er også populær i Vejle.

Det siger Erik Aalbæk Pedersen, indehaver af Panter Rejser i Vejle, der i år sender ikke færre end 12 busser til København.

I år står Lisbet Dahl igen på scenen sammen med Ulf Pilgaard, Lise Baastrup, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

- Mange vælger en bustur til Cirkusrevyen, fordi de gerne vil det sociale. Og mange tager da også af sted sammen, siger Erik Aalbæk Pedersen om interesse for revyen.

Han er ikke i tvivl om, at besætningen også i år er klar til at levere en revy med en stor portion humor, elegance og glæde.

- Vores gæster kommer for at få rørt lattermusklerne, og det får de, lover Erik Aalbæk Pedersen.

I revyen hudflettes blandt andet politiere og de store kulturpersonligheder, så publikum i salen vrider sig af grin. Hvem husker ikke Ulf Pilgaard, når han som storrygende dronning, giver publikum en gang røg. Eller som farverig Prins Henrik.

Lisbet Dahl er også kendt som Lars Løkke, ædru eller ej.

Revyen blev grundlagt i 1935 af skuespillerne Ludvig Brandstrup og Osvald Helmuth. Siden er den blevet Danmarks største og en af de mest populære. Mange højdepunkter i vores fælles revysangskat stammer herfra, for eksempel "Hen te' kommoden og tebavs igen", "Dit hjerte er i fare Andresen" og "I den mellemste køje".

Erik Aalbæk Pedersen nævner, at de af gæsterne, der vælger en todagstur, blandt andet tilbydes en byrundtur i bus, inden bussen atter køre mod Vejle.

Vejle-bureau sender 12 busser til Cirkusrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce