Vejle vokser mest i Vinding. Her er der gang i grundsalget.

Vinding er et af de områder, hvor der udstykkes mange nye boliggrunde i området bag Højskolevej og på markerne foran Vinding Kirke. Kort. Vejle Kommune

Vejle vokser mest i Vinding. Her er der gang i grundsalget.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af kommunale grundsalg er faldet med 17 grunde i forhold til 2016 - men udbudet af nye udstykninger har samtidig været mindre i 2017. Der er til gengæld rift om private udstykninger.

Vejle: 72 kommunale grundsalg har Vejle Kommune registreret i 2017.

Salget er dermed 17 grunde lavere end i 2016 - men stadig i top blandt kommunerne i Trekantområdet Danmark - ifølge en pressemeddelelse fra Vejle Kommune:

- Vi oplever fortsat stor interesse for at bo i Vejle-området. Igen i år stiger indbyggertallet i kommunen med mere end 1000. Det betyder, at kommunen og private grundejere i fællesskab skal sikre, at vi hele tiden kan tilbyde attraktive boliger og byggegrunde, udtaler borgmester Jens Ejner Christensen (V) i pressemeddelelsen.

I disse måneder koncentrerer salget sig først og fremmest i Børkop og Vejle. Her har Vinding overhalet Hover/Uhre-området som det sted i Vejle, der har det største grundsalg. Det skyldes den nye udstykning tæt på Vinding Kirke. Blandt de private udstykninger er der fortsat godt gang i salget i Tirsbæk Bakker i den nordøstlige udkant af Bredballe.

Flere grunde på vej
124 kommunale grunde vil efter planen blive udbudt i 2018. Størsteparten er på vej i de områder, der tiltrækker fleste købere. De mange grunde fordeler sig som følger:Hover/Uhre 25, Vinding 23, Børkop 15, Jelling 30, Give 13, Skibet 10 og Smidstrup 8.

Kilde: Vejle Kommune

Starter i lejebolig

Mange af køberne er ifølge erhvervsguide Mette Harbo Linee unge, der er flyttet til Vejle og har indledt deres tilværelse i byen i en lejet bolig.

- Men vi tiltrækker også købere fra de øvrige kommuner i Trekantområdet og fra eksempelvis Hedensted, Aarhus, Skanderborg og Sjælland, fortæller erhvervsguiden, der har ansvaret for salg af kommunens parcelhusgrunde.

Det seneste år har Vejle Kommune ifølge pressemeddelelsen haft stor succes med initiativet "Åben Skurvogn". Begrebet dækker over, at kommunen forud for udbuddet af grunde i større udstykninger stiller en skurvogn op. Her kan interesserede få information om planerne for området:

- Der dukker typisk op til 40 gæster op, der vil høre mere om mulighederne. Kommunens planfolk og byggesagsbehandlere er også med i skurvognen. Det betyder, at interesserede købere på stedet kan få svar på alle deres spørgsmål om hvad og hvordan, de må bygge på grundene, fortæller Mette Harbo Linee.

Vejle vokser mest i Vinding. Her er der gang i grundsalget.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce