Vejlenser klar til kongelig servering

Knud Pagh serverede også til dronningens 70 års og 75 års fødselsdag, det var i 2010 og i 2015.

Vejlenser klar til kongelig servering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vejle - Det er en spændt restaurantchef Knud Pagn, Vingsted Hotel & Konferencecenter, der onsdag tager turen over Storebælt.

Her skal han servere for kongehuset, når regentparet og den kongelige familie modtager Mexicos præsident H.E. Enrique Pena Nieto og fru Angelica Rivera i forbindelse med deres statsbesøg i Danmark.

Regentparret har inviteret til gallataffel på Fredensborg Slot.

Ikke første gang

- Selv om det ikke er første gang, jeg skal servere for de kongelige og deres gæster, er jeg selvfølgelig spændt.

- Det er en stor oplevelse hver gang, også selv om jeg kun skal servere for mellem fire og seks mennesker, siger Knud Pagh.

I forbindelse med regentparrets gallataffel holdes der fast i de franske, gamle traditioner.

- Det betyder, vi skal fadservere, fortæller Knud Pagh.

Seneste han serveret for kongefamilien var til gallafesten for kunstnere og sportsfolk.

- Jeg serverede både til dronningens 70 års fødselsdag og 75 års fødselsdag i 2010 og i 2015.

- Hver gang gælder det om at overholde den kongelige ettikette, siger Knud Pagh.

Søn og far næste gang

Den 49-årige restaurantchef håber iøvrigt at komme til at servere for de kongelige sammen med sønnen Mikkel Pagh, der er uddannet på Hotel Sinatur Haraldskær.

- Det kunne være rigtig godt, at få den fælles oplevelse, siger Knud Pagh.

Vejlenser klar til kongelig servering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce