Vejlenserne om shorts-forbud til chauffører: - Hvorfor skal folk gå og lide i varmen?

Farhad Foruhar kunne ikke selv drømme om at have shorts på, når han går på arbejde. Det fortalte han til Vejle Amts Folkeblads udsendte, der mødte ham i sidste uge. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Vejlenserne om shorts-forbud til chauffører: - Hvorfor skal folk gå og lide i varmen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne i Vejle er ikke i tvivl. Selvfølgelig er det i orden og langt fra intimiderende, at chaufførerne i by- og regionalbusserne bærer shorts. - Det er ben, vi har dem alle, kommenterer én på avisens Facebook-side.

Vejle: Chaufførerne i Vejles by- og regionalbusser må ikke bære shorts.

Det er ikke en del af deres uniform, oplyste Sydtrafik i sidste uge til Vejle Amts Folkeblad. Sikke noget pladder, mener langt de fleste af de vejlensere, som efterfølgende fløj til tasterne og skrev til avisen på dens Facebook-side.

- Hvorfor skal folk gå og lide i varmen, spørger Ulla Mikkelsen blandt andre.

- Giv dog de chauffører shorts på. Hvad er problemet? Kan da ikke være rigtigt, at de skal sidde og stege dagen lang, supplerer Sidse Møller Riise.

Jeg tror aldrig, at jeg har hørt noget så dumt i mit liv. Det er ben. Vi har dem alle. Uha, bar hud.
Lea Victoria Damgaard Andresen

Ikke en del af uniformen

- Jeg sidder lige ved siden af en chauffør i bussen og kan ikke se, at et par shorts til knæene ville skade. Eller at de fik lov til at smide den tykke strikkede vest og nøjedes med den kortærmede skjorte, kommenterer Marie Sunesen.

Til avisen fortalte afdelingschef Jette Lauridsen, Sydtrafik, at man i organisationen netop havde fået et nyt uniformsprogram, som chaufførerne i vinter selv var med til at udforme.

Ingen har siden klaget over, at det ikke rummer shorts. Hun var dog villig til at diskutere det, hvis nogle af de ansatte henvendte sig, hvilket ingen på det tidspunkt havde gjort.

Til gengæld bliver det ifølge hende aldrig okay at bære korte benklæder, hvis man kører flextrafik. Da kommer man tæt på kunderne, og de kan med afdelinglederens ord blive stødt af bare ben.

Men det er fjollet, mener et tydeligt flertal.

Shorts er for de mindste

- Jeg tror aldrig, at jeg har hørt noget så dumt i mit liv. Det er ben, vi har dem alle. Uha, bar hud. De skulle da helt klart have lov til at have shorts på som alle andre, lyder det fra Lea Victoria Damgaard Andresen.

Enkelte går dog mod strømmen og giver udtryk for, at shorts bare ikke hører til voksne mænd.

- Shorts er fritidsbeklædning. Under de sydligere himmelstrøg kunne en mand aldrig drømme om at møde på job i shorts, skriver Trine Poulsen.

- Selvfølgelig skal man klæde sig ordentligt, selvom det er varmt. Shorts og sandaler er for børn og teenagere, mener Lars Ringholm i en kommentar.

Vejlenserne om shorts-forbud til chauffører: - Hvorfor skal folk gå og lide i varmen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce