Vuf-vuf: Tobenede og firbenede går for en god sag

Petworld i Vejle arrangerer lørdag 24. august "Dogaton" til fordel for dyr i nød. Alle to- og firbenede er velkomne, og for hver kilometer, der bliver gået på dagen, doneres der penge til det gode formål. Arkivfoto

Vuf-vuf: Tobenede og firbenede går for en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Petworld i Vejle arrangerer lørdag 24. august "Dogaton" til fordel for dyr i nød. Alle to- og firbenede er velkomne, og for hver kilometer, der bliver gået på dagen, doneres der penge til gode formål.

Vejle: Hunde og deres tobenede venner går for en god sag, når Petworld over hele landet afholder "Dogaton" lørdag 24. august.

I Vejle starter og slutter turen ved Petworld-butikken på Enghavevej 9-11. Turen starter klokken 11, og alle fire- og tobenede er velkomne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og jo flere, der går den fem kilometer lange rute, jo flere penge bliver der samlet ind til dyr i nød.

For hver kilometer der bliver gået, donerer Petworld fem kroner til foreningen Petworld Hjælper, som hvert år uddeler penge til organisationer, som hjælper dyr i nød.

- Det er anden gang, at vi arrangerer Dogaton, og sidste år var det en ret stor succes. Der opstår et specielt fællesskab mellem hundeejere og hunde, når man går sammen - og særligt når man går for en god sag, siger Jan Sørensen, som er direktør i Petworld.

Godbidder til alle hunde

Sidste år samlede deltagerne i Dogaton godt 14.000 kroner ind til den gode sag, og pengene er blandt andet blevet brugt til at støtte hittekillinger.

- Vores kunder er meget gavmilde, når det kommer til at hjælpe dyr i nød. De mange penge, som Petworld Hjælper hvert år kan uddele, stammer blandt andet fra kundeklubmedlemmernes bonusser, som de donerer til det gode formål i stedet for at bruge dem selv, siger Jan Sørensen.

Hvis man har lyst til at deltage i Dogaton foregår tilmeldingne på Petworlds hjemmeside eller ved at henvende dig til personalet i Petworld i Vejle.

- Vi glæder os rigtig meget, og håber på et stort fremmøde, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen og rejse en masse penge til dyr i nød, siger Jan Sørensen.

Som tak for hjælpen får alle tilmeldte hunde en spand fyldt med godbidder.

Vuf-vuf: Tobenede og firbenede går for en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce