Annonce
Give

Anette fik has på hr. Sørensens frosne skulder

Anette Jørgensen har udsat Alf Sørensens frosne skulder for myorefleksterapi med stor effekt. Alf er efter 12 behandlinger nu smertefri uden brug af piller. Foto Jim Hoff
Anette Jørgensen kan 26. marts fejre 15 år som selvstændig wellness-terapeut med fokus på akupunktur, massage samt med myorefleksterapi som det nyeste tiltag i klinikkenThyregod - Op til julen 2014 var Alf Sørensen fra Give en mærket mand. Han havde stærke smerter i venstre skulderegion, og den venstre arm var fuldstændig ude af drift. Besøg hos læge med blokader med kortvarig effekt samt den sædvanlige rundgang gennem hele sygehussystemet havde efterladt den 61 årige selvstændige indehaver af Overmark Logistic med natbordsskuffen fuld af "en helvedes masse stærk smertestillende medicin", som Alf Sørensen så kontant formulerer det, samt et offentligt system, der måtte melde pas i forhold til at gøre ham smertefri.

Hader nåle som pesten, men .....

Et hurtigt hop frem i tiden til 16. marts 2015 og 12 behandlinger hos Annette Jørgensen senere møder man en glad og smilende Alf Sørensen, der kan berette om én af sit livs bedre beslutninger, da han d. 18. december - under hårdt pres fra fru Alf Sørensen og på anbefaling af en af sine bekendtskaber - henvendte sig til Anette med sin bundfrosne og smerteplagede skulder.

- Der var ret beset kun operation tilbage, og det frarådede lægerne på det kraftigste, idet chancerne for at det bliver bedre er små. Med udsigten til et liv på stærk medicin og en arm, der ikke kunne bruges til andet end at stikke i lommen, var jeg på trods af en livslang skepsis mod alternative behandlingsformer klar til at give det et sidste skud her hos Anette - selvom jeg hader nåle som pesten, forklarer Alf Sørensen med henvisning til, at Anette i sin myorefleksterapi også benytter sig af akupunktur.
Annonce

"Skidtet virker altså"

Men selv en ældre herre med sine meningers mod må æde en kamel eller to en gang imellem, og selv om mødet med de spidse nåle så absolut stadigvæk ikke er Alf Sørensens kop te, erkender han blankt, at "skidtet altså virker". - Allerede efter de første 3 behandlinger mærkede jeg fremgang, og jeg har nu i 5-6 uger ikke haft behov for at spise piller, og bevægeligheden i skulderen er blevet væsentlig bedre, forklarer Alf Sørensen, der understreger den sidste melding med at gøre fuldt honnør med den tidligere ellers så fastlåste venstre arm. Ja, den gode Sørensen er endda blevet så kæk, at han i weekenden har været ude med motorsaven for at gøre haven forårslækker.
Annonce

Myorefleksterapi

Men hvad er det så lige denne myoflexterapi kan, som det traditionelle behandlersystem ikke formår i forhold til Alfs frosne skulder. Myoflexterapi er en tysk behandlingsform, hvor man stimulerer musklerne/muskeltilhæftningerne med lette fingertryk. - Terapien er med til at genoprette den ubalance (en betændelsestilstand som i Alfs tilfælde, red.), der måtte være i musklerne. Jeg kombinerer myorefleksterapien med akupunktur, idet 80 % af myoreflekspunkterne er identiske med de kendte akupunkturpunkter, forklarer Anette Jørgensen, der er én af blot 30 behandlere i Danmark, der forstår at bruge myorefleksterapi.
Annonce

Målet er at blive smertefri

Dét har Alf Sørensen til fulde opdaget, men han lurede alligevel noget, da Anette ved den første behandling startede med at "banke to nåle ind i skinnebenene" på den forbløffede hr. Sørensen, der nok mente, at han lige måtte forklare Anette, at det altså var skulderen, og ikke bentøjet, det var galt med. - Det er meget normalt, at man ikke starter på selve skadesområdet. Man arbejder sig stille og roligt frem, for det hele hænger jo sammen i energi-meridanbaner i kroppen, forklarer Anette, der med dagens seance nu er oppe på 13 behandlinger af Alfs frosne skulder. Målet er at Alf bliver smertefri (uden piller), og at han genvinder bevægeligheden i skulderen, og her er man ganske tæt på målet.

- Alf får behandlinger hver 3. uge, og det passer fint. Jeg kan ikke sige, hvor mange flere behandlinger han skal have, men vi er kommet rigtig langt nu, så det ser bestemt lyst ud. Måske vi skal blive ved foråret ud. Det kommer jo også an på, hvordan Alf ellers gebærder sig med armen. Jo mere han belaster den hårdt, desto længere tid vil det tage, inden jeg helt kan slippe ham, forklarer Anette med en bestemt men venligt ment hentydning til Alfs "skovtur" med motorsaven.
Annonce

Comeback til nattesøvnen

Og mon ikke Alf Sørensen nok skal opføre sig klogt. Han har fået sin nattesøvn tilbage, smerterne er væk fra den ellers så bundfrosne skulder, og stærke piller er væk fra natbordsskuffen.

- Jeg har fået min velvære tilbage, og selv om Anette er en hård dame, der tager godt fat med både hænder og nåle, har det bestemt været det hele værd. Fantastisk at man kan få det så meget bedre uden medicin, operation osv. Jeg kan kun anbefale andre med samme problematik som min at komme afsted. Det her, det virker altså bare, lyder det fra en begejstret Alf Sørensen tilsat et anerkendende nik mod en bredt smilende og stolt Anette Jørgensen, der altså kan fejre sit 15 års jubilæum med stor ros fra en ellers af det traditionelle system opgivet patient.

Bedre jubilæumsgave får man vel næppe forestille sig!

Faktaboks:

Anette Jørgensen startede op for 15 år siden med klinikken Thyregod Wellness fra sin hjemadresse

Herefter holdt hun til i nogle år i Thyregod Kursuscenter

3. stop på rejsen blev i Borgergade (tidligere Jysk Restlager)
I 2010 indrettede Anette klinik i en staldbygning på den nuværende adresse på Hastrupvej 24 A

Anette Jørgensen er tilknyttet det danske cykellandshold for juniorer som skadesterapeut

Behandlingsformer: Akupunktur, myoreflekstrerapi, massage og posturologi (nerver, muskler og sanseapperatet).

Hjemmeside: www.thyregod-wellness.dk/Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB et enkelt point mod de danske mestre

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB overkom chokstart og hentede fortjent point mod mestrene i vild kamp

Vejle For abonnenter

Stopper i politik: Den squaredansende tømrer takker af

Danmark

Boligjagten er gået ind: Det skal du huske, når du skal flytte nærmere dit studie

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB's brasilianske troldmand var den bedste mod Brøndby - flere gjorde det godt

Erhverv For abonnenter

Efter deltagelse i Løvens Hule: Mutebox trodser 2020-rutchebanetur og runder millionen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Give

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Erhverv

Jens' økologiske mikrobageri har været en bragende succes: - Jeg kan ganske enkelt ikke følge med

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Hedensted For abonnenter

To haveejere går hver sin vej til biodiversitet: Det værste er haver kun med græs

Sport

Johanne Svendsen vandt Vejles turnering

Annonce