Annonce
Debat

Debat: Klimatilpasning rummer et historisk udviklingspotentiale for de danske kystområder

De danske kystområder står lige nu over for en enorm udfordring. En udfordring der samtidig rummer et historisk stort potentiale, hvis vi tænker os om.

Annonce
Annonce
Debat

Jeg og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted

Læserbrev: I forbindelse med at ejeren af grunden Fakkegrav Badehotel har fået dispensation til at bygge ferielejligheder på brandtomten, har Danmarks Naturfredningsforenings Hedensted-afdeling kommenteret dette på Facebook, blandt andet:

Annonce
Debat

Vi skal have nedbragt de alt for lange ventelister til hovedpinebehandling

Læserbrev: Hovedpine er en af de sygdomme, som rammer socialt skævt, og hvor der er en klar overvægt blandt patienterne med grundskoleuddannelse eller kort uddannelse.

Annonce
Debat

Posthusgrunden: Er det land mod by, eller er det Jellings 'lillebrorkompleks', der ødelægger Vejle?

Læserbrev: Det er et velkendt faktum, at en bonde er kommet til storbyen for at se på kulørte lamper og spille matador uden den mindste hensyntagen til vejlensernes traditioner og følelser.

Annonce
Annonce
Vejle

Fup og fidus i 1849: Nordmanden, der blev en stor mand i Vejle og brød ud af arresten midt om natten

Natten mellem 11. og 12. september 1849 bankede de vejlensiske politimyndigheder på døren i storkøbmand Baltazar Bekkevolds ejendom Torvegade 17. Da der blev lukket op, blev købmanden arresteret og ført til gældsarresten på Vejle Rådhus.

Annonce
Debat

Konservativ i replik: Ved at være med i en aftale får man mere indflydelse end ved at være uden for og være utilfreds

Læserbrev: CEO Anders Fogh, der tilsyneladende er talsmand for danske iværksættere, har i et læserbrev her i avisen 30. marts ("Den forhenværende blå blok har lagt sig ned og givet op", red.) udtrykt stor utilfredshed med indførelse af coronapas, og måden at disse skal håndteres på af bl.a. selvstændigt erhvervsdrivende og iværksættere.

Annonce