Annonce
Erhverv

Anker Andersen A/S opkøbt af svensk koncern

Anker Andersen ligger på Anker Andersens Vej i Ølholm. Arkivfoto
Färna Invest, et svensk investeringsfrima, har købt alle aktier i Anker Andersen A/S. Firmaet bliver ved med at producere og have hovedsæde i Ølholm.

Ølholm: Virksomheden Anker Andersen A/S, der producerer sorteringssystemer til emballage, er blevet solgt.

Den tidligere ejer, Grundtvig Invest, har overdraget alle aktier til det svenske investeringsfirma Färna Invest, der i forvejen ejer ventilationsvirksomheden Systemair og RVM System, der producerer pantautomater.

- Anker Andersen A/S har en stærk position i et nichemarked, og vi forventer at se fortsat vækst set i lyset af den store fokus på cirkulær økonomi, genanvendelse og råvareeffektivitet, siger Gerald Engstrøm, der ejer Färna Invest, i en pressemeddelelse.

Anker Andersen, der har hovedsæde og produktion i Ølholm, laver flaske- og dåsesorteringssystemer til eksempelvis Dansk Retursystem. Det nye ejerskab betyder ikke noget for direktionen eller virksomhedens beliggenhed, der fortsat vil være i Ølholm, understreger den nye ejer.

Peter Rasmussen, der er direktør for Anker Andersen, siger:

- Jeg er meget glad for, at vi har fundet en ejer, der tror på virksomheden og som vil give optimale forhold for at udvikle sig.

Anker Andersen A/S beskæftiger omkring 20 mand, har en afdeling i Tyskland og sælger sorteringssystemer over hele verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce