Annonce
112

Brandulykke: Den 67-årige kvinde blev fundet død i en stol

Kvinden blev fundet død juleaften uden for Grejs Mølle i en stol. Det er formodningen, at hun er død kort tid, før hun blev fundet. Foto: Torben Juhler
Politiet formoder, at den 67-årige kvinde, som blev fundet død juleaften ved Grejs Mølle, mistede livet i en tragisk brandulykke.

Grejsdalen: Mange borgere har de seneste dage på de sociale medier udtrykt undren over, hvad der skete uden for Grejs Mølle juleaften.

Her mødte politiet talstærkt op omkring klokken 18.55, sammen med brandvæsenet, hjemmeværnsfolk og efterforskere.

Folk blev beordret til at gå indendørs, og først dagen efter kunne politiet løfte sløret for, at en 67-årig kvinde var afgået ved døden under tragiske omstændigheder. Nærmere ønskede man på daværende tidspunkt ikke at komme dødsårsagen.

Det satte gang i debatten på Facebook, hvor folk undrede sig over, hvorvidt politiet forsøgte at hemmeligholde oplysninger, og spurgte, om pressen var i ledtog med politiet.

Obduktion skal give svar

Selvom obduktionen af den 67-årige kvinde først finder sted i dag, fredag, vælger lederen af politiets efterforskningscenter i Vejle, Carsten Thostrup, nu at fortælle, at man arbejder ud fra en formodning om, at den 67-årige kvinde er død ved en tragisk brandulykke.

- Det tyder på, at det hele er en ulykke: At hun i forbindelse med rygning har antændt ild i en stol og i sit tøj, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Kvinden sad i en stol uden for Grejs Mølle, hvor hun boede, og det var i denne stol, hun blev fundet død klokken 18.55.

Vicepolitiinspektøren fortæller, at kvinden boede alene. Hun havde ingen kendte sygdomme, var ikke immobil eller andet, der kan forklare, hvorfor hun ikke nåede at reagere i tide, da hendes tøj blev antændt af ild.

Forhåbentlig vil obduktionen give flere svar.

Den skal også med 100 procents sikkerhed fastslå, at der er tale om den 67-årige kvinde, som politiet formoder er død. Identifikationen skal ske ved hjælp af kvindens tandsæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce