Annonce
Vejle Boldklub

Dominic Vinicius skal træne med VB

Dominic Vinicius skal fra 4. august træne med VB. Han kommer efter 10 måneders kamppause og klubben skali første omgang hjælpe ham tilbage i form. Arkivfoto: Lars Rasborg Ritzau/Scanpix
Ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger, kommer angriberen Dominic Vinicius i begyndelsen af august til Vejle. Han skal træne med klubben efter en længerevarende knæskade.

Vejle: Få har i nyere tid tryllebundet Nørreskovens tilskuere som den store angriber Dominic Vinicius. Målscoreren forlod klubben midtvejs i oprykningssæsonen 2017/18, og siden har trofaste VB-fans drømt om hans genkomst.

Nu er der en mulighed for, at drømmen bliver en realitet.

Vejle Amts Folkeblad erfarer, at den 26-årige angriber vender tilbage til VB onsdag den 4. august for at træne med klubben. Om det bliver til en kontrakt er dog yderst usikkert. Dominic Vinicius har været til genoptræning i USA efter en grim knæskade, og han har ikke spillet fodbold i 10 måneder. Hvilken forfatning, han er i, må tiden vise.

Annonce

Dominic Vinicius kom til VB i sommeren 2016 og blev hurtigt den mest frygtede angriber i 1. division med sin enorme fysiske styrke og sin mageløse afslutningsfod. I januar 2018, midtvejs i oprykningssæsonen, forlod han VB efter en yderst succesfuld periode i klubben: Han nåede at spille 46 kampe i 1. division og score 24 mål.

Den gode form kastede et stort salg af sig til kinesiske Beijing BSU. Efter sigende lå overgangssummen på cirka 20 millioner kroner, og dermed blev Dominic Vinicius det største salg i VB’s historie. Nummer to på listen er Thomas Gravesens salg til Hamburger SV. Overgangssummen for ham var cirka seks millioner kroner.

To knæskader

Dominic Vinicius begyndte fint i kinesisk fodbold og scorede godt med mål, men to grimme knæskader gjorde det vanskeligt for angriberen at slå igennem, hvorfor han har stået uden klub siden januar. Reelt har angriberen ikke spillet en kamp siden 30. september 2020. Her fik han 13 minutters spilletid i en kamp mod IM Zhongyou i den næstbedste kinesiske række. Derfor er det ikke sikkert, at han nogensinde kan genfinde sin topform.

Ifølge avisens oplysninger lander Dominic Vinicius i Vejle onsdag den 4. august, hvorefter VB vil se ham an til træning. I første omgang hjælper VB en tidligere spiller ved at bringe ham ind i et godt træningsforløb. Dominic Vinicius’ ankomst kommer ikke til at få indflydelse på VB’s transferstrategi. Ifølge vores oplysninger leder klubben fortsat efter en anden angriber, men hvis det viser sig, at Dominic Vinicius stadig kan spille fodbold, ser man ham som en mulighed for at styrke sin forreste linje.

Dominic Vinicius har aldrig glemt sin tid i Vejle og har ved flere lejligheder været gæst på Vejle Stadion under VB’s kampe.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

KOMMENTAR For abonnenter

Lad mig sige det lige ud: Det er for åndssvagt ikke at værne endnu mere om 'de åndssvages' historie

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Jelling

Vores børn er bange, og vi føler os fanget i eget hjem: Sandvads borgere tager bladet fra munden

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Hedensted

Kro og bodega ramt af flere corona-tilfælde: Besøgende opfordres til at blive testet

Annonce