Annonce
Livsstil

Campingboss begejstret over sommerboom og bestandige bookinger: 'Vi har hænderne over hovedet - men de kommer hurtigt ned igen'

Armene er udstrakte og hænderne er over hovedet på Mørkholt Strand Camping, hvor man ifølge Ole Korsholm Nielsen har haft en historisk god sommer. Arkivfoto
Der har været liv og glade dage på Mørkholt Strand Camping, hvor campingfatter Ole Korsholm Nielsen melder om et historisk godt år. På Hagen Strand Camping har man haft særligt fat i børnefamilierne, men har savnet de udenlandske turister.

Mørkholt: - Vi kan kun have hænderne oppe over hovedet. Men de kommer hurtigt ned igen, fordi vi skal arbejde - og der er travlt.

Således fortæller Ole Korsholm Nielsen, campingchef på Mørkholt Strand Camping.

Vidste du...

Vidste du, at de to campingpladser ved Mørkholt er næsten lige gamle?

Dog er Mørkholt Strand Camping lige et års tid ældre end kollegaen. Den er ejet af Indre Mission og har gennem tiderne huset bibelcamping.

Ved siden af ligger Hagen Strand Camping, der er lidt mindre i størrelse. Den hed tidligere Tulip Camping, da den i mange år var ejet og drevet af slagteriarbejderne i Vejle.

Ifølge Ole Korsholm Nielsen har 2021 nemlig været det bedste år i campingpladsens historie, da tilgangen af gæster er eksploderet siden sæsonstart i foråret – og kun er blevet endnu vildere i løbet af sommeren.

Annonce

- Der har været historisk mange gæster, og vi har helt sikkert haft mere travlt, end jeg havde forventet. Vi har været på lige siden påske, og der har været besøg fra alle dele af landet, fortæller Ole Korsholm Nielsen, der har været leder af Friskolen i Bramming, forstander på Frøstrup Efterskole og missionær i Tanzania, før han overtog hvervet som campingchef.

Mens langt hovedparten af Mørkholt Strand Campings gæster hidtil har strømmet til fra indenlands, så bliver det i høj grad de udenlandske, der skal trække læsset i august, hvor skolernes sommerferie er slut og forældre er tilbage på arbejdspladsen.

- Vi kan godt mærke, det er rigtig sæsonstart for tyskerne nu, og der kommer uden tvivl endnu flere til i løbet af sensommeren. Det er dog ikke altid, at tyskerne booker, inden de kommer, så jeg har svært ved at vurdere, om vi kan ride videre på bølgen fra foråret og sommeren. Men det håber vi da, siger en storsmilende Ole Korsholm Nielsen, der i december flyttede fra Esbjerg til Gårslev sammen med hustruen Karen.

Børnefamilier og livemusik i solen

Begejstringen har ikke været nær så stor på den anden side af bækken, hvor man finder Hagen Strand Camping, der siden 2015 har været forpagtet af ægteparret Pia og Ib Høll Christiansen.


Der har været historisk mange gæster, og vi har helt sikkert haft mere travlt, end jeg havde forventet.

Ole Korsholm Nielsen


Campingpladsen, der primært lever af fastliggere, har dog - ifølge Ib Høll Christensen - ingenlunde haft et skuffende år, selvom der har været langt til røde lamper.

- Vi har haft endnu større tilgang af børnefamilier, end vi plejer, så det har været positivt. Men jeg kunne godt have tænkt mig, at der havde været mere fut i de udenlandske turister, hvor særligt nordmændene og svenskerne har manglet. Nu begynder tyskerne dog at røre på sig, og der var otte indtjekninger i går, så det tegner godt for den kommende tid, fortæller Ib Høll Christensen, der har indført et nyt og succesrigt tiltag på pladsen, som har bragt campinggæsterne sammen under sommersolen.

- Vi har afholdt livemusik i cafeen hver lørdag siden start-juni, som har været en kæmpe succes. Det er helt klart noget, jeg forventer, vi kører videre med næste år, siger han.


Annonce
Erhverv For abonnenter

Se video: Oversergenten Johan giver de unge IT-folk og direktøren sved på panden: 'De skal ikke have diabetes, når de har rundet 30 år'

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu pilles dødsdømte ejendomme ned: De må vige pladsen for 110 spritnye lejligheder i midtbyen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Erhverv

Superbrugsen lukker på grund af skadedyr: Det er ikke første gang, det er sket

Alarm 112

Han slingrede gennem landsbyen: Nu vil politiet tage hans bil

Fitnessdirektør Kaare Dahle giver politisk opsang: - Vi er ligesom minkbranchen blevet fuldstændig smadret af staten

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Livsstil

Redaktørens klumme: Nye, gamle hjem

Give

Han troede ikke sine egne øjne: Mand i pensionsalderen bliver pludselig millionær

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Vejle Boldklub For abonnenter

VB står til at miste en helt central brik: Midtbanespillers exit gør kun gavn ét sted

Vejle For abonnenter

Sælger tjener over en million på boligsalg: Her er ugens bolighandler i Vejle

Alarm 112

Kraftig blæst på Vejlefjordbroen: Passer ikke med vindfølsomme køretøjer

Annonce