Annonce
VB

Coronavirus bremser VB-handler: Også fodbolden står stille i Kina

Foday Manneh scorede alle seks mål, da VB for et halvt års tid siden slog serieholdet Allesø ud af pokalturneringen med en sejr på 6-0. Arkivfoto: Michael Bager
Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, vil ikke udelukke, at klubben når at hente nyt ind til foråret 2020.
Annonce

Vejle: Et par potentielle klubskifter mellem Vejle Boldklub og klubber i Kina står stille på grund af coronavirussen.

Angriberen Foday Manneh og Wang Zhenao er tidligere på vinteren meldt på vej til kinesiske klubber, men i øjeblikket er tingene på standby.

- Alt står tilsyneladende stille i Kina, og det gælder også i fodboldens verden, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Foday Manneh er spilleren, som scorede seks mål i sommerens pokalkamp mod Allesø og siden fik yderligere én optræden på VB’s bedste hold, og han har været tilbage i Vejle efter vinterpausen.

Det har Wang Zhenao ikke. Da VB-truppen i begyndelsen af januar indledte forberedelserne til foråret 2020, prøvetrænede han i en kinesisk klub, men et eventuelt skifte er endnu ikke en realitet.

Transfervinduet i Kina er åbent frem til omkring 1. marts, og dermed er det fortsat muligt, at de to spillere når at skifte klub.

Alt står tilsyneladende stille i Kina, og det gælder også i fodboldens verden.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Kun én ny er kommet

I Europa lukkede transfervinduet som bekendt 1. februar, og da vinduet lukkede, stod VB blot med én ny mand, Leonel Montano.

Jacob Krüger udelukkede da ikke, at VB alligevel ville hente nyt, og det ville i givet fald ske blandt spillere uden kontrakt, da kun kontraktløse spillere kan skifte klub mellem sæsonens to transfervinduer.

- Vi kigger stadig, om vi kan finde noget, siger Jacob Krüger.

VB-truppen er i øjeblikket i træningslejr i Portugal, og der er endnu ikke stødt nyt til.

VB’erne rejste lørdag 8. februar og er lørdag 22. februar tilbage på dansk grund. Undervejs i Portugal spiller VB to kampe, og den første af dem spilles lørdag 15. februar, og den er mod Portimonense fra den bedste portugisiske række.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce